[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Sobre els DNSUna altra opció, per motius de seguretat, i d'estalvi de transferència de dades,
és utilitzar un servei gratuït de DNS com ara el de www.granitecanyon.com.
La jugada és la següent:

Els seus servidors 'remots', et fan de dns primari i secundari de la teva zona, pagada religiosament. El router adsl té els ports tcp/udp 53 oberts cap al dns propi 'intern'. Aquest dns manté el domini 'privat' i el públic. De tant en tant, els DNSs 'remots' contacten amb el dns intern per tal de rebre la transferència de zona (normalment un cop al dia). És com ho tinc configurat a casa meva. Si calen més detalls 'tècnics', no dubtis en contactar.


En/na Vicente Lopez ha escrit:


Realment no cal tenir un DNS local perque al lloc on compris el teu domini, tambe et podran tenir subdominis, normalment pel mateix preu.

Va be tenir un DNS local com a cache i per a poder accedir amb el nom a les maquines internes. Si l'adresa <elteudomini>.com va a la teva IP del ADSL, des de dins la teva xarxa al accedir a <elteudomini>.com et sortira la pagina de configuracio del router enlloc del teu servidor. Per tant la configuracio del teu DNS local es millor que doni les IP de la xarxa interna.


Tambe pots tenir la sort de tindre un router com el 312 de 3Com, el antic de telefonica, i el mateix router et pot fer de servidor dns intern....

jo el tinc aixi i es una pasada.--
Salutacions...Josep
http://www.geocities.com/SiliconValley/Horizon/1065/
--Reply to: