[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Sobre els DNS
----- Original Message ----- Ferran Pegueroles wrote:


Andreu N wrote:

He estat mirant per ahí informació sobre els dns, i tinc un parell de preguntes. A vore, si vull montar un servidor web, smtp, o el que siga amb un domini, l'he de registrar i pagar submissament. Una vegada pague redireccione el domini a la meva ip (fixa en el meu cas). La pregunta és molt fàcil, per a que em serveix a mi un DNS personal? per a fer subdominis?
Gràcies.


Realment no cal tenir un DNS local perque al lloc on compris el teu domini, tambe et podran tenir subdominis, normalment pel mateix preu.

Va be tenir un DNS local com a cache i per a poder accedir amb el nom a les maquines internes. Si l'adresa <elteudomini>.com va a la teva IP del ADSL, des de dins la teva xarxa al accedir a <elteudomini>.com et sortira la pagina de configuracio del router enlloc del teu servidor. Per tant la configuracio del teu DNS local es millor que doni les IP de la xarxa interna.

--
Salutacions / Regards
--------------------------------------------------------

Tambe pots tenir la sort de tindre un router com el 312 de 3Com, el antic de telefonica, i el mateix router et pot fer de servidor dns intern....

jo el tinc aixi i es una pasada.


vicent.


Reply to: