[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Drupal i gestors de forumsUna auto-resposta (per qui estigui interessat) ...

La funcionalitat que estava buscant es el modul groups (http://drupal.org/project/groups) encara que sembla que tot està molt aturat ja que des d'el 02/04/2004 no hi ha cap revisió ...

Per altre banda, hi han varis intents d'especificació de mòduls o sistemes de realitzar aquesta tasca per drupal: ./ Node-level permissions requirements and UI design (http://drupal.org/node/5229).
./ Permissions control - requirement (http://drupal.org/node/5618)

A més avui han congelat la que serà la versió 4.6 (http://drupal.org/node/16393) però que no aporta cap cosa sobre això segons el changelog (http://cvs.drupal.org/viewcvs/*checkout*/drupal/drupal/CHANGELOG.txt)

Si algú te alguna cosa ha dir o sap més que jo ...

Joan.

Joan G. Villaraco wrote:
Hola,

He estat provant mòdul de fòrums del drupal com a gestor per uns fòrums de la feina, el problema que em trobo es que no es pot assignar permisos a uns quants usuaris per llegir/escriure en un foro i a altres per llegir/escriure en un altre fòrum, es a dir no existeix control de permisos per node-entrada al fòrum (o com diu la traducció al català del paquet 'enviament').

He estat mirant la part de rols de la versió 4.5.2-1 (unstable), pero tampoc es possible definir-hos per un determinat fòrum. En definitiva, que no es poden definir els permisos per un determinat fòrum ...

He mirat per sobre els dels repositori de paquets de debian i diria que van pel mateix camí (crec) ...

Algú coneix algun entorn on això sigui possible?

Atentament,

--
Joan G. Villaraco
~   Linux User: #374073 (http://counter.li.org)
~   GPG KeyID: C64FDED8 (http://www.keyserver.net)
Reply to: