[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Re: Recomanació de tarjetes ethernetErnest Adrogué escribió:

* [02/06/04 17:33] Jaume Alonso:

En el MDK 9.2 em funciona perfekte. He instal·lat Sarge més d'un cop,
perq prefereixo la filosofia de debian,  però sempre em passa el mateix,
al cap de poks minuts de navegacio sem talla i no em deixa navegar mes.

Què vols dir amb «es talla»?

Pots fer ping al router?

Diu alguna cosa interessant el dmesg?

Amb el mandrake 10.0 tambe em passa el mateix. Kom ke les tarjetes
ethernet per PCI són força barates, havia pensat en comprarme'n una de
nova.

Home, si te'n vols comprar una altra no m'hi fico, però t'asseguro
que aquesta D-Link funciona perfectament amb Linux (el xip és un
RealTek RTL-8139). Jo l'he estat utilitzant des de fa temps (crec
que fa un any ja) i no he vist mai que tingués cap problema.

Amb lo de <<es talla>> em refereixo a que de cop no puk accedir a internet per cap programa, sigui de navegacio, de correu, el amsn, etc. Puk estar navegant perfektament i de kop voler klikar un hipervinkle i ke no em vagi, llavors poso ladreça del google i tampok funciona. O simplement se mengega el sistema sense poder accedir a internet. Sóc novell al linux i aixo del ping al router... no se exactament ke vol dir, pero si et refereixes a posar al navegador lo de 192.168.1.1 i poder accedir a la configuracio del router i poderlo reiniciar, kanviar el firewall i tot, si, si q m'ho deixa fer independentment de si puk accedir a internet o no. Tu tens aquesta tarjeta i vas am Sage hi no tens problemes?? Pot ser k sigui kulpa del router? Algu utiitza el meu? s k no ho entenk, perque am la mdk 9.2 em funciona tot be.

Gràcies a totsReply to: