[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: millorar l'eficacia spamassassinLes,
es el problema que te l'apt-get que no vas a la web del spamassassin en aquest cas. :) Alla hi veuras un enllaç al vipul's razor que es una mena de base de dades p2p de regles per filtrar spam. Te la recomano a mi em va de perles. :)
http://razor.sourceforge.net/
http://useast.spamassassin.org/index.html
Em sembla que tb hi ha paquet per l'apt es diu razor. Si tinguessis una woody potser l'has d'obtenir del www.backports.org pq crec q no hi es.
Apa,
Joan Guillem Barba writes:
Hola a tots, tinc instal·lat l'spamassassin via apt-get (així k la configuració, si en té, és la k m'ha fet per defecte l'apt-get) i uso el Kmail, on he fet un parell de filtres (era el que deia que havia de fer, em sembla k a la web del Kmail) un que fa passar tots els missatges menors d'un tamany per l'spamassassin i un altre que filtra els que pròpiament l'spamassassin ha marcat com a "malitos". la qüestió és que em funciona (perquè algun missatge em filtra) però n'hi ha molts (la majoria d'aquests que et venen amb arxius adjuntats) que em passen. Hi ha alguna forma de fer més eficaç l'spamassassin? hi ha algun programa o web on indicar els missatges que reps perquè l'spamassassin "aprengui"?
gràcies
--
Guillem Barba
Webmaster de www.parlem-ne.net: opina sobre el nostre entorn social
Usuari de Linux registrat #339350
Bellvitge (L'H) - Catalunya
Reply to: