[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Perqué???On May 5, 2004, at 17:08, muzzol wrote:

jo vaig fer un comentari parescut quan em vaig donar d'alta i no vaig rebre mes que una resposta poc productiva. no sé qui gestiona la llista, quines regles té ni si hi ha intenció d'evitar això. el que és evident és que pareix no importar gaire als que hi estan subscrits, i això és el que mes em fa flipar.

No acabo d'entendre com d'una no-resposta pots arribar a fer-te una idea de si aquest tema importa o no als que estan subscrits a la llista. Amb tots els respectes jo potser "fliparia" una mica menys d'entrada, i mes tenint en compte que estas parlant d'una llista on els subscriptors acostumen a ser gent compromesa.

En el meu cas no soc conscient de rebre la quantitat d'spam tan alarmant de que us queixeu, pero tambe es veritat que el meu client de correu el classifica bastant be i el poc que rebo (potser 20 missatges al dia d'arreu) no se d'on be perque me'l carrego mecanicament.

-- fxnReply to: