[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: php i apache2Em responc jo mateix

Suposo que deuen estar-hi treballant encara i per això no és podia utilitzar el php per apache2 directament, però acaba de sortir el paquet libapache-mod-php4 que instal·la el mòdul per apache2. Si voleu utilitzar amb el php les llibreries de mysql, gd, postgre... he d'instal·lar els mateixos paquets que es feien servir amb apache 1.3 relacionats amb el paquet php4, es diuen php-mysql, php-gd... us instal·larà un parell de paquets de l'apache 1.3 per dependències i el php4. És una solució temporal perquè suposo que deuen estar treballant perquè tot funcioni amb apache2, sense necessitar paquets del 1.3
Tot són suposicions perquè no he sabut trobar un lloc on ho expliquessin.
Per una altre vegada, on es pot trobar la informació sobre l'estat de desenvolupament d'un paquet en aquest cas del grup php4 ?

Au, salut i amor !

Ferriol wrote:

Holes,

Vull isntal·lar l'apache2 però no veig com puc instal·lar el php amb un paquet, els paquets típics del php depènen dels paquets de l'apache 1.3. Quin paquet és el del php en l'apache 2 ? He estat googlejant però no trobo res... Em vull etalviar de compilar-lo, però si no hi ha més remei ho fai !

Gràcies i salut !

Reply to: