[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Actualització del kernel...Pau Capdevila wrote:

Hola,

L'important després d'instal·lar un kernel és poder arrancar el sistema. És a dir, configurar de nou bé el bootloader. Pels mòduls no et preocupis ja que els pots carregar en haver reiniciat amb el nou kernel. Els únics mòduls o funcionalitats que podrien no deixar-te arrancar són els que fan referència al sistema de fitxers de la teva partició arrel.

Fins ara,

On Sat, 06 Mar 2004 02:31:16 +0100, joan <ordinador_vell@delaterra.net> wrote:

Hola,

M'he posat el debian woody fa poc i veig que bé amb el kernel 2.2 ... Ja em vau dir que amb el dselect puc trobar el 2.4.18 i ja el vaig veure però em fa una mica de respecte... Voldria saber si instal·lar el kernel 2.4.18 és tnt fàcil com instal·lar qualsevol altre paquet amb el dselect o hauré de fer alguna cosa "més complicada"...

Gràcies,

Joan


Em penso que ho provare amb el dselct i a veure com va (suposo que aix`o de triar els m`oduls m'ho demanar`a a l'apartat de configuracio, per`o si ho fa igual que a la instal.lacio ja me n'en refio).

El dubte que tinc es quina versio de kernel posar... Us explico, tinc dubtes entre:

- saber si el meu ordinador es un pentium o un pentium 2 (aix`o ho dic per posar el modul -586 o el -686) Es pot saber d'alguna manera?

- no se quines difer`encies hi ha entre el kernel 2.4.18.1.686 i el 2.4.18-686 (em penso que el primer es mes modern, per`o no ho se segur)

- tampoc se per a que serveix la versio del 686 que diu -686-smp (diu smp suport).

Em penso, que, sense saber res de tot aix`o, com el meu ordinador es un pentium 450 hauria d'instal·lar la 2.4.18-586...

Vaig be?

Merci,

JoanReply to: