[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Instal·lació d'un programa de la sarge en una woody...joan wrote:
Hi ha un missatge posterior que em dona la font per l'openoffice... em sembla que serà el més fàcil... Però no acavo d'entendre com és que hi ha una apt (o font, és el mateix) de l'openoffice per la woody i en canvi el dselect no la detecta per defecte... De què depèn que un paquet estigui a les fonts per defecte de la woody? Hi h un equip de gent que va testejant fins que decideix passar-ho a woody, però mentres gent pel seu compte teu una font alternativa??

He vist també que, per exemple, el mozilla de la woody és l'1.0, que és bastant anticot... (i altres programes igual)... Suposo que a la Sarge no passa tant i he llegit en diversos missatges que la Sarge és boi tant estable com la woody... La meva pregunta és si el dia de demà la versió sarge (=testing, oi?) es pot fer m inestable perquè facin proves en uin sentit determinat o les versions testing sempre són "bastant" estables...


Fins i tot la inestable és bastant estable... l'únic problema és que com que hi ha canvis constants de programes i llibreries, quan t'actualitzes gairebé sempre et toca baixar-te 200 o 300 MB i clar, segons quina connexió tinguis no és viable. A banda que pot petar qualsevol cosa crítica (les X per exemple).

Jo a la feina tinc una woody actualitzada en alguns punts amb "backports" (http:///www.backports.org/ o http://www.apt-get.org/ ), i va força bé. En el portàtil hi tinc una Sid (perquè els portàtils necessiten les darreres versions de coses com l'ACPI per treure'ls tot el suc) i també em va bé.

Ja les tinc instal·ldes per defecte... Suposo que la woody les posa... Però on puc triar si vull arrencar amb kdm o gdm o la de debian? Per

(com a root) dpkg-reconfigure kdm

OrestesReply to: