[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Nous usuaris de les llistesEnric Ferrer wrote:
L'obligació del novici és llegir-se les FAQs i tota la documentació possible, però així i tot sempre hi haurà el novici total a les llistes que no sap ni això, però tampoc cal enviar-lo a RTFM. Ep!, no dic que això m'hagi passat a mi en aquesta llista, m'heu contestat amb molta amabilitat, que agraeixo, però la insinuació que no m'havia llegit tota la documentació no em sembla prudent. Crec en canvi que si que seria positiu tenir unes FAQ o enviar-les periòdicament.

Bé, jo no fa massa que estic subscrit (aprofito per presentar-me: hola :-) ), sobre les FAQs t'he de dir que mai les he vistes com a tals. El que sí que hi ha, és un wiki amb preguntes freqüeunts[1], encara que la teva pregunta no estaba pas resposta allà, o no l'he sabut trobar; l'afegeix-ho en un moment.

PS: Jo crec que el comentari d'Albert Sallarès estaba més encaminat a que algú enviés les FAQs a la llista més que a «esbrocar-te». ;-)

[1]http://debiancat.info/

Salud...
--
CarlesReply to: