[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: LINUX o FREEBSDPotser t'interessi mirarte els benchmarks que ha fet aquest home:
http://bulk.fefe.de/scalability/

En principi suposo que no estan trucats, de fet et pots baixar el codi que ha generat els gràfics de la mateixa web. Jo personalment només he fet servir Linux 2.4 (i he provat Linux 2.6) o sigui que no en tinc ni idea... Intenta fer les proves amb linux i amb bsd, i compara els resultats ;)

Espero que et serveixi.

b8 sender escribió:

Hola llista!

fa uns dies que em vaig començar a informar sobre l'altre sistema operatiu que sempre sentia a parlar, FreeBSD. Sabia algunes coses fruit de la meva imaginació, però en realitat no en sabia res!. Avui després de llegir coses sobre FreeBSD, he buscat un article que em comparès el LINUX i el FreeBSD ja que... fins ara he estat fent servir LINUX, és més, sóc un fanàtic del LINUX, i no podia continuar sense saber del seu "germà".

Em podeu donar els vostres arguments per als quals vosaltres esteu fent servir LINUX i no FreeBSD??, es que ara mateix em trobo en un estat faltat de motius pels no canviar-me a FreeBSD :'(


Molta sort, i gràcies!


PD: Aquest és l'enllaç a que em refereixo: http://www.eldemonio.org/docs/freebsd/lvf.html


Reply to: