[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: LINUX o FREEBSDOn Jan 21, 2004, at 17:03, Albert Sellarès Torra wrote:

Em podeu donar els vostres arguments per als quals vosaltres esteu fent
servir LINUX i no FreeBSD??, es que ara mateix em trobo en un estat
faltat de motius pels no canviar-me a FreeBSD  :'(

Jo trobo que coneixer altres sistemes operatius encara que sigui per tafanejar es molt bo. Si a sobre en saps de sistemes operatius (jo no en se) podras comparar-los potser tecnicament.

Com a usuari de Unix et dona perspectiva, veus altres maneres de fer les coses, t'adones que ls o make no son el mateix arreu, coneixeras el sistema de ports... Jo t'animaria a provar FreeBSD, la qual cosa no vol dir que al cap d'un temps no tornis a instal.lar una Debian :-).

-- fxn


Reply to: