[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: sid o woody?fermath fermath wrote:

Hola

Primer que res dir-te que si vols utilitzar el "truc xabacano" has de posar els paquets a /var/cache/apt/archives

A la pregunta que fas, la meua opinió és també testing. Ara bé, tot depén del nivell d'estabilitat amb el qual cadascú es sent comode. Sarge pot presentar alguns fallets, però a canvi tens el sistema prou actualitzat.

Sid només el recomane per a la gent que li agraden coses com el puenting i això, després d'actualitzar no es sap mai el que passarà.

El que no entenc és per què eixa pressa per què sarge esdevinga stable. Yo continuarè utilitzant testing, així que si és o no stable em te igual.

La meua opció és testing amb alguns paquets de sid. Hi ha una cosa que es diu apt-pinning (mira al google), que permet barrejar dues distribucions.

Salut

fermath

   Bones!
Sincerament, no tenia la impressió que no era el que posava ( ho feia de cap ) però per això diguè el de " si recordo bé". Igualment, gràcies per l'apunt. Jo que estic ben loco he posat una unstable encara no sé perquè. Suposos que m'agraden els esports de risc ( de moment no tinc cap problema, però d'experiencies de la gent de BULMA me renomanen com a novell que sóc que torni a Sarge). Per un altre banda, això de mesclar les versions pots esser útil però en el cas d'en Xavi, si no tenia tant clar la diferència, més val que es quedi sols en testing. Això és una opinió personal, però és veritat que noto algo de presa per treure Sarge, i no tinc ni punyetera idea de perquè. Sempre es diu que les coses es faran amb calma ( ho posa a la mateixa web) i no seria la segona vegada que sento dir que no estaran dues setmanes a passar Sarga a estable. És una putada per la gent ( com jo abans de tenir accés a Internet) conseguir els CD's d'una distro i que després algo no rutlli. Bé, es personal.
   Saludos!!
   Pau Rul·lan FerragutReply to: