[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: sid o woody?


From: Pau Rul·lan Ferragut <paurullan@telefonica.net>
To: debian-user-catalan@lists.debian.org
Subject: Re: sid o woody?
Date: Sat, 17 Jan 2004 21:01:27 +0100

Xavier Bosch Lluis wrote:

encara una altre pregunta:

Algú em sabria dir quins són els pros i contres d'usar sid o woody, se que woody és més estable però tambè més anticuada, però suposo que les diferències deuen ser mès sutils que això...

Per cert algù sap quan es canviara oficialment de woody a sid, o dic per que igual no em val la pena començar amb woody...

gracies a tots. see you. xavier bosch i lluis

Uep Xavi!! Bé, suposo que no ets nou ( del tot) però benvingut ( suposo, no?). Com que no hi ha ningú més que contesti, malgrat sigui molt novell, t'ho contaré.
  Primer, recoman mirar a la Bulma l'article
  http://bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=1609
Actualment, des de el meu punt de vista, no hi ha cap motiu per no usar Sarge, és a dir, la testing ( manco servidors o impossibilitat d'acces a Internet -- no fa falta a la máquina!! sinò per baixar les ISO!). És bastant madura i acava de sortir el segon test del instal·lador, que va molt bé. Si tens accés a Internet i la Woody ja està instal·lada, saps com va, no? Canvia les fonts del /etc/apt/sources.list a testing tots els llocs on posi "woody" o "stable". Després, # apt-get update && apt-get dist-upgrade -y ... i a esperar unes cinc o sis hores! (això amb una ADSL, amb 56k estaràs uns dos dies i amb cable unes onze hores. Si tens millor connexió, millor per tu!)
  *** TRUCO XABACANO!!! ***
Consegueix les fonts des de les imatges ISO que et pots baixar via jigdo o ftp i copia-les a /var/cache/apt/packages ( si recordo bé ) abans de fer el dist-upgrade. Això farà que no els hagis de baixar. útil amb màquines que no te baixis els paquets allà ( per exemple que vagis a casa d'un colega...) Personalment et recomano que posis Sarge, fins i tot a llocs semi-crítics. És molt estable i usable. però personalment també espero que falti MOLTÍSSIM! per que publiquin com estable Sarge. Això tindrem un bon instal·lador, les noves versions dels entorns gràfics que estan a punt de sortir ( KDE 3.2, Gnome traurà algo...) i, quina presa hi ha si ja pots fer com si fos estable? ( ja hi ha instal·ladors i tratos varis, perfectament usables).
  Bé, fins una altra! Encantat de servir!!
  Pau Rul·lan Ferragut


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-catalan-request@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org


Hola

Primer que res dir-te que si vols utilitzar el "truc xabacano" has de posar els paquets a /var/cache/apt/archives

A la pregunta que fas, la meua opinió és també testing. Ara bé, tot depén del nivell d'estabilitat amb el qual cadascú es sent comode. Sarge pot presentar alguns fallets, però a canvi tens el sistema prou actualitzat.

Sid només el recomane per a la gent que li agraden coses com el puenting i això, després d'actualitzar no es sap mai el que passarà.

El que no entenc és per què eixa pressa per què sarge esdevinga stable. Yo continuarè utilitzant testing, així que si és o no stable em te igual.

La meua opció és testing amb alguns paquets de sid. Hi ha una cosa que es diu apt-pinning (mira al google), que permet barrejar dues distribucions.

Salut

fermath

_________________________________________________________________
Charla con tus amigos en línea mediante MSN Messenger. http://messenger.microsoft.com/esReply to: