[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: sid o woody?Xavier Bosch Lluis wrote:

encara una altre pregunta:

Algú em sabria dir quins són els pros i contres d'usar sid o woody, se que woody és més estable però tambè més anticuada, però suposo que les diferències deuen ser mès sutils que això...

Per cert algù sap quan es canviara oficialment de woody a sid, o dic per que igual no em val la pena començar amb woody...

gracies a tots. see you. xavier bosch i lluisUep Xavi!! Bé, suposo que no ets nou ( del tot) però benvingut ( suposo, no?). Com que no hi ha ningú més que contesti, malgrat sigui molt novell, t'ho contaré.
  Primer, recoman mirar a la Bulma l'article
  http://bulma.net/body.phtml?nIdNoticia=1609
Actualment, des de el meu punt de vista, no hi ha cap motiu per no usar Sarge, és a dir, la testing ( manco servidors o impossibilitat d'acces a Internet -- no fa falta a la máquina!! sinò per baixar les ISO!). És bastant madura i acava de sortir el segon test del instal·lador, que va molt bé. Si tens accés a Internet i la Woody ja està instal·lada, saps com va, no? Canvia les fonts del /etc/apt/sources.list a testing tots els llocs on posi "woody" o "stable". Després, # apt-get update && apt-get dist-upgrade -y ... i a esperar unes cinc o sis hores! (això amb una ADSL, amb 56k estaràs uns dos dies i amb cable unes onze hores. Si tens millor connexió, millor per tu!)
  *** TRUCO XABACANO!!! ***
Consegueix les fonts des de les imatges ISO que et pots baixar via jigdo o ftp i copia-les a /var/cache/apt/packages ( si recordo bé ) abans de fer el dist-upgrade. Això farà que no els hagis de baixar. útil amb màquines que no te baixis els paquets allà ( per exemple que vagis a casa d'un colega...) Personalment et recomano que posis Sarge, fins i tot a llocs semi-crítics. És molt estable i usable. però personalment també espero que falti MOLTÍSSIM! per que publiquin com estable Sarge. Això tindrem un bon instal·lador, les noves versions dels entorns gràfics que estan a punt de sortir ( KDE 3.2, Gnome traurà algo...) i, quina presa hi ha si ja pots fer com si fos estable? ( ja hi ha instal·ladors i tratos varis, perfectament usables).
  Bé, fins una altra! Encantat de servir!!
  Pau Rul·lan FerragutReply to: