[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Problema amb fluxbox i targeta de xarxa pcmciaHola Jaume,

Recordo que també em va passar això quan vaig instal·lar el Debian. Era problema dels locales.

Si estàs en Debian, prova de fer:

# apt-get install locales
# dpkg-reconfigure locales

i carregar els locales ca_ES@euro


Modifica en /etc/profile afegint les següents linies:

# export LC_ALL=ca_ES@euro
# export LANG=ca_ES @euro

Crec que tornant a carregar la sessió t'hauria de funcionar,..   Sort!

--Gerard


jsoler@hacktivisme.org wrote:

Molt bones linuxers. A veure si em poguessiu donar un cop de ma.
Despres de molt de temps he aconseguit configurar les X soc el linuxeru mes feliç del mon!!! Ara be, em trobo amb un petit problema, no puc fer accents. Si vull fer un accent tancat em surt primer l'accent i tot seguit la vocal: ´o i un de obert ni m'el mostra: o. No se si es un problema de configuracio de XF86Config-4. El meu ordinador es un protatil toshiba Tecra 510CDT. Aquest problema nomes el tinc amb les X.

hos postejo la configuracio del teclat del fitxer XF86Config-4 del teclat:
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "keyboard"
Option "CoreKeyboard
Option "XkbRules "xfree86
Option "XkbModel" "pc101"
Option "XkbLayout" "es"
Option "XkbVariant" "nodeeadkeys"

I una altre cosa, tinc una targeta ethernet pcmcia que em va de maravella, pero tinc un petit problema: a l'inicia em carrega primer /etc/network/interfaces que no pas l'arranc de la pcmcia i d'aquesta manera sempre he de fer un ifdown eth0 i ifup eth0 perque la xarxa em funcioni hi ha alguna manera que faci el proces al reves???

MOLTES GRACIES PER AVANÇAT!!!
Jaume Soler

Reply to: