[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: xine sense so...l'usuari ja té permisos per fer servir l'audio (ja és al grup) el problema només el tinc al xine.


(Debian User)Marc Furtià i Puig wrote:

On dc, 2003-12-31 at 16:57, Lluís Forns Puigmartí wrote:
al final he descobert perquè no m'anava la tarja integrada AC97, resulta que tenia el so compilat com a mòdul i suposo que no el carregava (si algú em pot enviar l'adressa d'algun man on expliqui el tema dels mòdules per principiants li agrairia). El problema ara és que el so em funciona perfectament amb el XMMS però no amb el xine (sempre amb usuari root, per tant impossible que sigui problema d permisos). He configurat el xine perquè utilitzi els drivers oss (igual que el xmms) però res. Algú em pot donar alguna pista de per on solucionar el problema? (els videos mpeg se'm veuen correctament, només em manca el so)
Has afegit l'usuari que vols al grup audio ???
Si no ho has fet, es fa amb aquesta comanda:
adduser <usuari> audio (audio pq és el grup en el que el vols afegir
...)
Espero que et serveixi i et resolgui el problema del so.
Bon any nou i feliçes vigílies :)
grà cies
Reply to: