[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Paquet netscape per DebianHola laura i Pau

No sé si servirà, però fa temps que vaig seguir aquest article http://www.badopi.org/node/view/11 i mai més m'ha tornat a fallar el java amb el mozilla. I això que l'he anat actualitzant fins la 1.5 actual!

Salutacions i bones festes

At 11:16 p.m. 21-12-2003, you wrote:
laupri@ono.com wrote:

Hola Pau!! Com va tot? :)) Avore, t'explique en poques paraules, volem el Netscape perque ja porta
tots els plugins de java o com a minim son molt facils de ficar. No dic
que en mozilla no siga facil, pero jo, soc incapaç, tinc tots els
mozillas de ma casa sense java, per molt q faça el que fica als manuals
i instruccions que hi ha per internet, res no serveix, aixi que em passe
a mozilla, jo el tinc ficat a la meua Slack, aixi que dic jo que ha de
haver-hi per debian, no?

Fins molt aviat! :))


Hola de nou!!
Bé, jo t'estic parlant des de una Knoppix al disc dur ( que està basada en Debian, per això sóc a aquesta llista ;)) i no tinc cap problema de java ( vaja, puc veure pàgines amb accions de javascript i de java " de fons" com el marcador en temps real de la Formula 1). No he hagut de posar res de res, ni al Knoppix, ni a l'anterior Mandrake ni al Hasefroch ( quan encara estava al costat fosc de la força). Per altra banda, a la pàgina de la java ( www.java.com ) tens de molt fàcil accés ( al cantó i ha un ENORME botó de download free de color verd poma ) que et proposen un RPM i un paquet binari. Per la Debian i l'apt-get suposo que hi haurà qualque afegit ( el nom del paquet ) però encara cerc un llistat dels paquets que el super-comando proporciona ( ja miraré un oc més, però m'estimava més contestà i no deixar-ho per un altre dia). Bé, en resum, el Mozilla a mi no em dóna cap problema ( quina pàgina és la que et dona pegues? Així podriem sabre a que et refereixes) o si no hi ha fonts a la pàgina.
Un salut:
Pau Rul·lan Ferragut


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-catalan-request@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

Andreu Bassols i Alcón [anigwei]
Webmaster d'Eines!: http://www.eines.info
DIP: http://annys.eines.info/raims
Usuari Linux #291715Reply to: