[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: començant del rasjo tb sóc nou al tema i m'he fet un document amb les passes que vaig fent

igual t'ajuda algo


Lluís Forns Puigmartí wrote:

he instal·lat debian en el meu ordenador, però de moment només tinc funcionant la consola i l'apt-get. algú em pot fer una petita llista d què he de fer (i en quin ordre) perquè em funcioni correctament i en entorn gràfic?
el pc és un athlonXP 1900
tarja gràfica GeForce460mx pantalla TFT de 17' la resta crec que no és massa important l'altra vegada que vaig intentar configurar les xwindows em donava problemes i crec que era pel monitor, però no n'estic segur. Per cert, en la instal·lació he dit al woody que fes servir el kernel 2.4
gràcies.Attachment: instalaciónDebian4_0.sxw
Description: OpenOffice Writer document


Reply to: