[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: sense conexió després de recompilar el nucliEl dia Tue, 18 Nov 2003 22:02:40 +0100, Ernest Adrogué <eadrogue@gmx.net> va escriure:

On Tue, Nov 18, 2003 at 04:26:52PM +0100, Guillem Barba wrote:

No se, no se... et dona errors això?:

ifconfig eth0 down
ifconfig eth0 192.168.123.191 netmask 255.255.255.0 up

errors no em dona, però tampoc em dona conexió. quan ho faig em queda l'ifconfig eth0 igual que amb el nucli que té conexió (totes les linies iguals, la segona també) però segueixo sense tenir conexió. però és que quan ho faig amb el nucli que tinc conexió (i comprovo que en tinc) deixa de funcionar després de fer això. la direcció 192.168.123.191 és la direcció del router u.s. robotics.


No crec que tingui res a veure, però no necessites IPX per agafar
impressores del Windows, en tens prou amb TCP/IP. Es fa amb un
programa que es diu Samba.

vale, ho he tret de la configuració i he recompilat, però tampoc funciona :-(

Home, potser ho hauràs de provar amb un més antic a veure que
passa. Jo tinc una targeta com la teva i amb el 2.4.21 em
funciona amb aquesta configuració:

ho provaré a veure si amb la 2.4.21 em funciona, que potser és un problema d'aquest nucli nou :-( no sé si té inportància, però el nucli que estic utilitzant (el que em funciona) és el 2.4.18-bf2.4. no sé si aquest bf és el KIT de la qüestió :-? no estic intentant actualitzar el nucli perquè ara no em funcioni algu. diria que tot em funciona (la veritat és que tampoc no utilitzo encara tant el linux per saber si tot,tot,tot ho tinc bé, però ho volia provar per aprendre més de linux i per veure si m'anava més ràpid l'ordinador. ho comento xk sapigueu que les "opcions" del 2.4.18 ja em són suficients (potser ajuda, no ho sé)

Network Device Support -> Ethernet (10 or 100Mbit)
...
RTL-8139 C+ PCI			NO
RTL-8139 PCI			SÍ
  Use PIO...			NO
  Support for uncommon...	SÍ
  Support for older...		NO
  Use older RX-reset...		NO
...

gràcies, jo tenia activa l'RX-reset. no em soluciona el problema però més optimitzat que tindré el nucli quan em funcioni jeje


Salut,
-
ernest
gràcies
guillemReply to: