[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: Openoffice en catalaAlbert Cervera Areny wrote:


Fa temps vaig preguntar-ho a la gent d'openoffice i em van comentar que en la traducció de softcatalà no hi havia llicència (era obligatoria) i en aquell moment devia ser per la versió 1.0.1 en lloc de la 1.0.2 (o una cosa x l'estil). També em van dir que intentés agafar les de mandrake però la veritat és que no m'hi vaig entendre i com que la versió que tenia era anterior ho vaig deixar estar :-(

Sí... jo em referia al teu missatge.

Les traduccions d'OOo al català ara porten un fitxer COPYING amb la GPL :)

Jo estava segunt les instruccions de la persona que et va contestar l'email....

M'han dit que d'aquí 1 setmana tindré el portàtil... suposo que ho reprendré llavors doncs. De tota manera no voldria dissuadir ningú de provar de fer-ho, per això no deia res... jo no sóc usuari d'openoffice, només m'agradaria veure la traducció catalana a Debian; per tant podeu imaginar que no em mou un interès molt gran tampoc.

JosepReply to: