[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#475579: marked as done (klipper: CTRL-C clipboard buffer emptys on application closure)

Your message dated Tue, 8 Jun 2010 22:24:45 -0400
with message-id <AANLkTil4fLxADKQIkhl4Tex5fctlNvNLSmHaw_D6Ic5o@mail.gmail.com>
and subject line Closing this bug report
has caused the Debian Bug report #475579,
regarding klipper: CTRL-C clipboard buffer emptys on application closure
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

475579: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=475579
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: klipper
Version: 4:3.5.9.dfsg.1-2+b1
Severity: normal


I recently started using klipper again to get the most of the clipboard 
system in X, however something just isn't quite right with it so I asked 
on Usenet.


The only configuration options that I have enabled are 'prevent empty 
clipboard' and 'seperate clipboard and selection'

The problem is replicated by the following:
CTRL-C in iceweasel > close iceweasel  > paste into kwrite : nothing
appears (bad)

I've tried with konqueror and OpenOffice and get the same problem.  It 
seems that although 'prevent empty clipboard' is enabled it just doesn't 
extend to doing a CTRL-C.

I've got two machines here with almost identifical configuration which 
exhibit the problem.

I'd be interested if someone else in testing could replicate this.

-- System Information:
Debian Release: lenny/sid
  APT prefers testing
  APT policy: (500, 'testing')
Architecture: i386 (i686)

Kernel: Linux 2.6.24-1-686 (SMP w/1 CPU core)
Locale: LANG=en_GB.UTF-8, LC_CTYPE=en_GB.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/bash

Versions of packages klipper depends on:
ii  kdelibs4c2a          4:3.5.9.dfsg.1-2+b1 core libraries and binaries for al
ii  libc6                2.7-10              GNU C Library: Shared libraries
ii  libgcc1              1:4.3.0-1           GCC support library
ii  libqt3-mt            3:3.3.8b-5          Qt GUI Library (Threaded runtime v
ii  libstdc++6           4.3.0-1             The GNU Standard C++ Library v3
ii  libx11-6             2:1.0.3-7           X11 client-side library
ii  libxfixes3           1:4.0.3-2           X11 miscellaneous 'fixes' extensio
ii  zlib1g               1:   compression library - runtime

klipper recommends no packages.

-- no debconf information

--- End Message ---
--- Begin Message ---
This has been fixed in KDE 4.4.4
Closing this bug report.

--- End Message ---

Reply to: