[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#407838: marked as done (konqueror ignores "show in seperate viewer" or "use image group settings")

Your message dated Sun, 24 Feb 2008 16:33:51 -0500
with message-id <9f694b820802241333h4add78f9hff1f3191235b6bd5@mail.gmail.com>
and subject line Re: Bug#407838: About your bug #407838 "konqueror ignores "show in seperate viewer" or "use image group settings"" in Debian BTS
has caused the Debian Bug report #407838,
regarding konqueror ignores "show in seperate viewer" or "use image group settings"
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

407838: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=407838
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: konqueror
Version: 3.5.5a.dfsg.1-5

Clicking on an image file in konqueoror opens it in the embedded viewer,
even though in the File Associations settings for Image group in
kcontrol it is set to "Use seperate viewer" and in konqueror it is set
to "Use Image group settings"

--- End Message ---
--- Begin Message ---
2008/2/24, prosolutions@gmx.net <prosolutions@gmx.net>:
>  Thanks for following up.  This bug can be closed and is no longer valid.
Thanks !
Closing this bug report.

--- End Message ---

Reply to: