[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#410103: marked as done (No usable menu (probably missing "Root Menu" item))

Your message dated Sun, 21 Aug 2011 21:06:12 +0000
with message-id <20110821210612.GA7291@blars.us>
and subject line aparently caused by broken install
has caused the Debian Bug report #410103,
regarding No usable menu (probably missing "Root Menu" item)
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

410103: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=410103
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: olvwm


i just upgraded from a somewhat broken system (accidentally tried to upgrade to testing)
  to unstable ;
  version of package installed now is 
clicking on root window to bring up menu produces a very limited selection,
  probably just an emergency backup menu.
looking in /etc/X11/olvwm , i see openwin-menu-debian,
  but no openwin-menu , like there used to be
  (same applies to /etc/X11/olwm).
openwin-menu , as sarge has it, contains
"Root Menu" TITLE
after which follow some menus, including :
"Debian" INCLUDE /etc/X11/olwm/openwin-menu-debian
So the debian menu is there, but it doesn't get sourced into the root menu.

If this is caused by my strange upgrade path, then it's not much of a bug, ofcourse.

thanks for maintaining olvwm (my one-and-only favorite window manager).
have a nice day :-)

linux AND NOT windows

--- End Message ---
--- Begin Message ---
as the user found the problem and noone else duplicated it, closing after

--- End Message ---

Reply to: