[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#103331: marked as done (licq handles plugins poorly (corrupts licq.conf))

Your message dated Fri, 28 May 2004 11:02:18 +0200
with message-id <200405281102.18471.peter_e@gmx.net>
and subject line licq handles plugins poorly (corrupts licq.conf)
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 3 Jul 2001 17:53:39 +0000
>From sfllaw@engmail.uwaterloo.ca Tue Jul 03 12:53:39 2001
Return-path: <sfllaw@engmail.uwaterloo.ca>
Received: from engmail.uwaterloo.ca [::ffff:] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 15HUMl-00086j-00; Tue, 03 Jul 2001 12:53:39 -0500
Received: from localhost (sfllaw@localhost)
	by engmail.uwaterloo.ca (8.11.3/8.11.3) with ESMTP id f63HrVh23158
	for <submit@bugs.debian.org>; Tue, 3 Jul 2001 13:53:31 -0400 (EDT)
Date: Tue, 3 Jul 2001 13:53:31 -0400 (EDT)
From: Simon Law <sfllaw@engmail.uwaterloo.ca>
To: submit@bugs.debian.org
Subject: licq handles plugins poorly (corrupts licq.conf)
Message-ID: <Pine.GSO.4.05.10107031347510.16891-100000@engmail.uwaterloo.ca>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: TEXT/PLAIN; charset=US-ASCII
Delivered-To: submit@bugs.debian.org

Package: licq
Version: 1.0.3-2
Severity: important


	Looks like licq isn't playing well if there are multiple plugins.
I can run 'licq -I -p rms -p console' and login fine, but once I quit,
and restart, licq won't work because my ~/.licq/licq.conf is broken.
I'm pretty sure it's a licq problem because the -I option makes licq
recreate the licq.conf file.

	Here's the broken conf file:  Notice that there is no '[network]'
header after the line that says 'Plugin2 = console'

Version = 1003

NumPlugins = 2
Plugin1 = rms

Plugin2 = console
AllowNewUsers = 1
NumOfServers = 3
DefaultServerPort = 4000
Server1 = icq.mirabilis.com
Server2 = icq2.mirabilis.com
Server3 = icq3.mirabilis.com
TCPServerPort = 0
TCPServerPortRange = 0
TCPEnabled = 1
MaxUsersPerPacket = 100
Errors = log.errors
Rejects = log.rejects
Translation = none
UrlViewer = viewurl-netscape.sh
Terminal = xterm -T Licq -e 
IgnoreTypes = 0

Enable = 1
Command = play
Message = /usr/share/licq/sounds/icq/Message.wav
Chat = /usr/share/licq/sounds/icq/Chat.wav
File = /usr/share/licq/sounds/icq/File.wav
Url = /usr/share/licq/sounds/icq/URL.wav
OnlineNotify = /usr/share/licq/sounds/icq/Notify.wav
SysMsg = /usr/share/licq/sounds/icq/System.wav

NumOfGroups = 3
DefaultGroup = 0
NewUserGroup = 1
Group1.name = New Users
Group2.name = Friends
Group3.name = Family

Received: (at 103331-done) by bugs.debian.org; 28 May 2004 09:02:24 +0000
>From peter_e@gmx.net Fri May 28 02:02:24 2004
Return-path: <peter_e@gmx.net>
Received: from credativ.com (curie.credativ.org) [] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1BTdFw-0004Pj-00; Fri, 28 May 2004 02:02:24 -0700
Received: from localhost (localhost [])
	by curie.credativ.org (Postfix) with ESMTP id BA1DC55B6F
	for <103331-done@bugs.debian.org>; Fri, 28 May 2004 11:02:22 +0200 (CEST)
Received: from www.credativ.de (pD9FFE6A2.dip0.t-ipconnect.de [])
	(using TLSv1 with cipher EDH-RSA-DES-CBC3-SHA (168/168 bits))
	(No client certificate requested)
	by curie.credativ.org (Postfix) with ESMTP id 660E255B6C
	for <103331-done@bugs.debian.org>; Fri, 28 May 2004 11:02:22 +0200 (CEST)
Received: from bell.credativ.de (bell.credativ.de [])
	by www.credativ.de (Postfix) with ESMTP id C21721C0149
	for <103331-done@bugs.debian.org>; Fri, 28 May 2004 11:02:20 +0200 (CEST)
From: Peter Eisentraut <peter_e@gmx.net>
To: 103331-done@bugs.debian.org
Subject: Re: licq handles plugins poorly (corrupts licq.conf)
Date: Fri, 28 May 2004 11:02:18 +0200
User-Agent: KMail/1.6.2
MIME-Version: 1.0
Content-Disposition: inline
Content-Type: text/plain;
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-Id: <200405281102.18471.peter_e@gmx.net>
X-Virus-Scanned: by AMaViS at credativ.com
Delivered-To: 103331-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-3.0 required=4.0 tests=BAYES_00 autolearn=no 

AFAICT, the configuration file is now initialized correctly, even with 
multiple plugins being used.

Reply to: