[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#214002: marked as done (jde: can't find cl-macs on load)

Your message dated Fri, 20 Feb 2004 18:35:34 +0900
with message-id <20040220093156.A1A0A17C79@arcadia.airs.net>
and subject line (no subject)
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 3 Oct 2003 20:21:22 +0000
>From kris@cs.ucsb.edu Fri Oct 03 15:21:21 2003
Return-path: <kris@cs.ucsb.edu>
Received: from letters.cs.ucsb.edu [] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1A5WQT-0001d7-00; Fri, 03 Oct 2003 15:21:21 -0500
Received: from shawsheen.cs.ucsb.edu (shawsheen.cs.ucsb.edu [])
	by letters.cs.ucsb.edu (8.11.7+Sun/8.11.7) with ESMTP id h93KLFe04815;
	Fri, 3 Oct 2003 13:21:15 -0700 (PDT)
Received: from kris by shawsheen.cs.ucsb.edu with local (Exim 3.36 #1 (Debian))
	id 1A5WQM-0002st-00; Fri, 03 Oct 2003 13:21:14 -0700
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit
From: "Kristian G. Kvilekval" <kris@cs.ucsb.edu>
To: Debian Bug Tracking System <submit@bugs.debian.org>
Subject: jde: can't find cl-macs on load
X-Mailer: reportbug 2.32
Date: Fri, 03 Oct 2003 13:21:14 -0700
Message-Id: <E1A5WQM-0002st-00@shawsheen.cs.ucsb.edu>
Sender: "Kristian G. Kvilekval" <kris@shawsheen.cs.ucsb.edu>
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-5.0 required=4.0
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.53-bugs.debian.org_2003_10_03 (

Package: jde
Version: 2.3.2-3
Severity: grave
Tags: sid
Justification: renders package unusable

After upgrade I cannot load jde...

Cannot open load file: cl-macs

-- System Information:
Debian Release: testing/unstable
Architecture: i386
Kernel: Linux shawsheen 2.4.21-4-k7-smp #1 SMP Sun Aug 3 03:36:01 EST 2003 i686

Versions of packages jde depends on:
ii  bsh                     1.2b6-1          A Java scripting environment.
ii  eieio                   0.17-2           Enhanced Implementation of Emacs I
ii  elib                    1.0-11           Library of commonly-used Emacs fun
ii  java-common             0.22             Base of all Java packages
ii  semantic                1.4.4-2          A lexer, parser-generator, and par
ii  speedbar-beta [speedbar 0.13+0.14beta4-5 Dired on steroids
ii  xemacs21                21.4.14-1        Editor and kitchen sink
ii  xemacs21-nomule [xemacs 21.4.14-1        Editor and kitchen sink -- Non-mul

-- no debconf information

Received: (at 214002-done) by bugs.debian.org; 20 Feb 2004 09:35:33 +0000
>From mhatta@po.airs.net Fri Feb 20 01:35:33 2004
Return-path: <mhatta@po.airs.net>
Received: from newsfeed.northeye.org (arcadia.airs.net) [] (postfix)
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1Au74H-0001VR-00; Fri, 20 Feb 2004 01:35:33 -0800
Received: from shangri-la.po.airs.net (61-24-175-234.home.ne.jp [])
	by arcadia.airs.net (Postfix) with ESMTP id A1A0A17C79
	for <214002-done@bugs.debian.org>; Fri, 20 Feb 2004 18:31:56 +0900 (JST)
Date: Fri, 20 Feb 2004 18:35:34 +0900
From: Masayuki Hatta <mhatta@po.airs.net>
To: 214002-done@bugs.debian.org
User-Agent: Wanderlust/2.11.23 (Wonderwall) SEMI/1.14.6 (Maruoka) FLIM/1.14.6 (Marutamachi) APEL/10.6 MULE XEmacs/21.4 (patch 15) (Security Through Obscurity) (i386-debian-linux)
MIME-Version: 1.0 (generated by SEMI 1.14.6 - "Maruoka")
Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII
Message-Id: <20040220093156.A1A0A17C79@arcadia.airs.net>
Delivered-To: 214002-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_02_18 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=0.0 required=4.0 tests=none autolearn=no 

This bug should be fixed by now.  Closed.

Reply to: