[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#163137: marked as done (elm-me+: Does not handle de_DE@euro locale well)



Your message dated 04 Oct 2002 21:49:11 +0200
with message-id <87wuoyj87c.fsf@fuzz.uucp>
and subject line Bug#163137: elm-me+: Does not handle de_DE@euro locale well
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 2 Oct 2002 22:30:59 +0000
>From Thomas.Koenig@online.de Wed Oct 02 17:30:58 2002
Return-path: <Thomas.Koenig@online.de>
Received: from moutvdom.kundenserver.de [195.20.224.200] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 17ws1C-0007LE-00; Wed, 02 Oct 2002 17:30:58 -0500
Received: from [195.20.224.199] (helo=mrvdomng.kundenserver.de)
	by moutvdom.kundenserver.de with esmtp (Exim 3.35 #1)
	id 17ws17-00038c-00
	for submit@bugs.debian.org; Thu, 03 Oct 2002 00:30:53 +0200
Received: from [217.2.138.167] (helo=meiner)
	by mrvdomng.kundenserver.de with esmtp (Exim 3.35 #1)
	id 17ws16-0006xX-00; Thu, 03 Oct 2002 00:30:52 +0200
Received: from ig25 by meiner with local (Exim 3.36 #1 (Debian))
	id 17ws24-0000PA-00; Thu, 03 Oct 2002 00:31:52 +0200
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-15"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit
From: "Thomas Koenig" <Thomas.Koenig@online.de>
To: "Debian Bug Tracking System" <submit@bugs.debian.org>
Subject: elm-me+: Does not handle de_DE@euro locale well
X-Mailer: reportbug 1.99.63
Date: Thu, 03 Oct 2002 00:31:47 +0200
Message-Id: <E17ws24-0000PA-00@meiner>
Sender: Thomas Koenig <Thomas.Koenig@online.de>
Delivered-To: submit@bugs.debian.org

Package: elm-me+
Version: 2.4pl25ME+99c-2
Severity: normal

There's still what appears to be a spurious warning with the
de_DE@euro locale.  Starting up yields:

$ elm
Give "hostname", "hostfullname" and "hostdomain" on RC file: /etc/elm-me+/elm.rc
Elm: Unable to map de_DE@euro locale (LC_CTYPE) to MIME charset.
     Codeset name ISO-8859-15 was unknown. Treating ISO-8859-15 as MIME name.
     Check /etc/elm-me+/elm.mimecharsets or /home/ig25/.elm/mime.charsets
Problem with locale (system character set)! Elm ME+ will behave erratically.

The characters appear to be treated correctly, though.

-- System Information:
Debian Release: testing/unstable
Architecture: i386
Kernel: Linux meiner 2.4.18 #4 Mon Jun 17 20:14:20 CEST 2002 i686
Locale: LANG=C, LC_CTYPE=de_DE@euro

Versions of packages elm-me+ depends on:
ii  exim [mail-transport-age 3.36-3          An MTA (Mail Transport Agent)
ii  libc6                    2.2.5-14.3      GNU C Library: Shared libraries an
ii  libncurses5              5.2.20020112a-8 Shared libraries for terminal hand
ii  libssl0.9.6              0.9.6g-6        SSL shared libraries

-- no debconf information


---------------------------------------
Received: (at 163137-done) by bugs.debian.org; 4 Oct 2002 19:49:54 +0000
>From mvela@public.srce.hr Fri Oct 04 14:49:54 2002
Return-path: <mvela@public.srce.hr>
Received: from jagor.srce.hr [161.53.2.130] (root)
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.12 1 (Debian))
	id 17xYSP-0002rr-00; Fri, 04 Oct 2002 14:49:53 -0500
Received: from fuzz.uucp (mail@a452.cmu.carnet.hr [193.198.131.92])
	by jagor.srce.hr (8.12.2/8.12.2) with ESMTP id g94JmsoA026035
	for <163137-done@bugs.debian.org>; Fri, 4 Oct 2002 21:48:55 +0200 (MEST)
Received: from mvela by fuzz.uucp with local (Exim 3.36 #1 (Debian))
	id 17xYRj-0000Cs-00
	for <163137-done@bugs.debian.org>; Fri, 04 Oct 2002 21:49:11 +0200
From: Matej Vela <vela@debian.org>
To: 163137-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#163137: elm-me+: Does not handle de_DE@euro locale well
References: <E17ws24-0000PA-00@meiner> <87adlulmgz.fsf@fuzz.uucp>
	<20021004131245.GA764@privatesite.onlinehome.de>
Date: 04 Oct 2002 21:49:11 +0200
In-Reply-To: <20021004131245.GA764@privatesite.onlinehome.de>
Message-ID: <87wuoyj87c.fsf@fuzz.uucp>
Lines: 20
User-Agent: Gnus/5.09 (Gnus v5.9.0) Emacs/21.2
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Sender: Matej Vela <mvela@public.srce.hr>
X-Virus-Scanned: by amavisd-milter at jagor.srce.hr
Delivered-To: 163137-done@bugs.debian.org

Thomas Koenig <Thomas.Koenig@online.de> writes:

[...]
> The problem appears to be due to the line
> 
> compatcharsets = ISO-8859-1
> 
> in my ~/.elm/elmrc . If I remove that, it goes away; if I put it
> back in, it comes back.

/usr/lib/elm-me+/elmrc-info says it shouldn't be set explicitly
anyway...

> This solves that problem as far as I am concerned.

Okay, closing.

Thanks,

Matej



Reply to: