[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: no sound on powermac3,3 (powerbook g4 550) debian502 gnome




Hi guys i also have a Imac G5 Power pc ibm processor and i have debian
wheezy installed but could never get any sound 
i 've done the suggested by member codes on the terminal and the result are
these bellow,any farther  help would be apreciated .Also have no flash so no
utube videos some people can get minitube or gnash working ,need help on
that too.


root@dsl:/home/frank# cat /proc/asound/version
Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.24.
root@dsl:/home/frank# 

root@dsl:/home/frank#  cat /proc/asound/cards
--- no soundcards ---
root@dsl:/home/frank# 


root@dsl:/home/frank#  lsmod | grep snd
snd_powermac           71361  0 
snd_pcm                95682  1 snd_powermac
snd_seq                65657  0 
snd_seq_device          9150  1 snd_seq
snd_timer              26796  2 snd_seq,snd_pcm
snd                    79176  5
snd_timer,snd_seq_device,snd_seq,snd_pcm,snd_powermac
soundcore               9627  1 snd
snd_page_alloc          9833  1 snd_pcm
root@dsl:/home/frank# 

root@dsl:/home/frank#  rmmod snd_aoa_i2sbus 
Error: Module snd_aoa_i2sbus is not currently loaded
root@dsl:/home/frank# 


root@dsl:/home/frank# rmmod snd_aoa_soundbus 
Error: Module snd_aoa_soundbus is not currently loaded
root@dsl:/home/frank# 




--
View this message in context: http://debian.2.n7.nabble.com/no-sound-on-powermac3-3-powerbook-g4-550-debian502-gnome-tp1996587p3055398.html
Sent from the debian-powerpc mailing list archive at Nabble.com.


Reply to: