[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#408267: marked as done (label synch not available in openoffice.org (Debian/Etch))

Your message dated Mon, 09 Jun 2008 09:19:00 +0300
with message-id <E1K5aia-000194-SF@localhost.localdomain>
and subject line The 2nd Debian Openoffice.org bug triage - bug #408267
has caused the Debian Bug report #408267,
regarding label synch not available in openoffice.org (Debian/Etch)
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

408267: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=408267
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: openoffice.org
Version: 2.0.4 (current Debian/Etch)

When I want to create a page of identical labels, the New | label option provides for a "synch" button to appear. Unfortunately, this does not happen in the current version of openoffice.org - at least for Debian/Etch on AMD64.

Sadly, I tend to use this feature a lot - for address labels, business cards, etc.. I consider this a severe bug.

--- End Message ---
--- Begin Message ---
Version: 1:2.4.0-4

Dear openoffice.org user,

As part of an old (= pre version 2.4.0) bugs cleanup, this bug is being
closed. A few attempts to verify this bug were sent to the address you
opened the bug with.

If you can reproduce this bug with an updated version of openoffice.org,
please reopen the bug or contact me to help you with doing so.

Your bug report can be found at

Lior Kaplan

--- End Message ---

Reply to: