[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#270284: marked as done (openoffice does not start anymore!)

Your message dated Sat, 30 Jun 2007 18:34:57 +0300
with message-id <46867821.2000109@debian.org>
and subject line #270284 openoffice does not start anymore!
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--- Begin Message ---

Package:  openoffice.org
Version:  1.1.2-3

When starting openoffice (using Sid), I Window appears with the
following message 
Openoffice.org cannot be started due to an error accessing the
Openoffice configuration data.
Please contact your system administrator 

The following internal error has occurred: GetStorage, name: No

I have not changed anything in my openoffice configuration, I tried to
desintall and reinstall openoffice without success.

Uwe Brauer 

--- End Message ---
--- Begin Message ---
version: 2.2.1-3

Closing this, as OO.org clearly starts for everyone... (otherwise we should have seen a lot of other bugs about this).

I'm using the current sid version.


Lior Kaplan

GPG fingerprint:
C644 D0B3 92F4 8FE4 4662  B541 1558 9445 99E8 1DA0

--- End Message ---

Reply to: