[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#265653: Doesn't work on remote display



On Sat, Aug 14, 2004 at 06:53:29PM +0200, Rene Engelhard wrote:
> Hi,
> 
> Sjoerd Simons wrote:
> > When logging in with ssh -X on a remote machine i can't start ooffice, but
> > other X apps work fine. In the example output localhost:14.0 is the dummy
> 
> it works fine here. i386 -> i386, and i386 -> alpha -> i386 though...
> 
> > address that ssh -X creates.
> > 
> > <(sjoerd@spring)-{pts/7}-{Linux 2.6.8-rc3-spring}-(11:50:36)>
> > }*-> echo $DISPLAY                                                          [~]
> > localhost:14.0
> > <(sjoerd@spring)-{pts/7}-{Linux 2.6.8-rc3-spring}-(11:52:22)>
> > }*-> DISPLAY=localhost:14.0 ooffice                                         [~]
> > Xlib:  extension "XFree86-DRI" missing on display ":0.0".
> > X Error of failed request:  BadRequest (invalid request code or no such operation) Major opcode of failed request:  128 (XFree86-DRI)
> >   Minor opcode of failed request:  1 ()
> >   Serial number of failed request:  12
> >   Current serial number in output stream:  12
> 
> OpenOffice.org checks what X it is running on supports (XRender etc.).
> 
> This does not seem to work when architecture connecting from is not the
> architecture where you connect to.
> 
> What is the arch of the box you are connecting to? Also powerpc?

Sorry for not being clear, i'm connection to a powerpc box from an i386. I've
tried some combinations:

X server | ooffice box | result
    i386 |  ppc        | failure
    i386 |  sparc      | no problem
    ppc  |  i386       | no problem

Also note that openoffice is trying to probe the extensions on the wrong 
display! 

  Sjoerd
-- 
Elegance and truth are inversely related.
		-- Becker's Razor



Reply to: