[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#214936: marked as done (openoffice.org-l10n-fr: Characters with accents are NOT displayed in menus)

Your message dated Tue, 8 Jun 2004 00:21:59 +0300
with message-id <200406080021.59970.markos@debian.gr>
and subject line Bug#214936: openoffice.org-l10n-fr: Characters with accents are NOT displayed in menus
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at submit) by bugs.debian.org; 9 Oct 2003 13:13:24 +0000
>From lord_rob26@softhome.net Thu Oct 09 08:13:23 2003
Return-path: <lord_rob26@softhome.net>
Received: from 34-32.240.81.adsl.skynet.be (lightning) [] 
	by master.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1A7abb-00041d-00; Thu, 09 Oct 2003 08:13:23 -0500
Received: from robert by lightning with local (Exim 3.36 #1 (Debian))
	id 1A7afr-0000wi-00; Thu, 09 Oct 2003 15:17:47 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-15"
From: Robert Derochette <lord_rob26@softhome.net>
To: Debian Bug Tracking System <submit@bugs.debian.org>
Subject: =?iso-8859-15?q?openoffice=2Eorg-l10n-fr=3A_Characters_with_accents_=28i?=
X-Mailer: reportbug 2.34
Date: Thu, 09 Oct 2003 15:17:46 +0200
Message-Id: <E1A7afr-0000wi-00@lightning>
Sender: Robert Derochette <robert@lightning.local>
X-BadReturnPath: robert@lightning.local rewritten as lord_rob26@softhome.net
  using "From" header
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-5.0 required=4.0
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.53-bugs.debian.org_2003_10_09 (

Package: openoffice.org-l10n-fr
Version: 1.1.0-1
Severity: normal

For example Édition is _dition (the underscore is in fact a blank


Robert Derochette

-- System Information:
Debian Release: testing/unstable
Architecture: i386
Kernel: Linux lightning 2.4.22 #1 sam sep 13 11:57:46 CEST 2003 i686
Locale: LANG=fr_BE@euro, LC_CTYPE=fr_BE@euro

Versions of packages openoffice.org-l10n-fr depends on:
ii  openoffice.org                1.1.0-1    high-quality office productivity s

-- no debconf information

Received: (at 214936-done) by bugs.debian.org; 7 Jun 2004 21:22:17 +0000
>From markos@debian.gr Mon Jun 07 14:22:17 2004
Return-path: <markos@debian.gr>
Received: from margkab1.easyvserver.net [] 
	by spohr.debian.org with smtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1BXRZQ-0001Pu-00; Mon, 07 Jun 2004 14:22:16 -0700
Received: (qmail 17371 invoked from network); 7 Jun 2004 21:22:15 -0000
Received: from ppp5-adsl-30.ath.forthnet.gr (HELO ? (
  by margkab1.easyvserver.net with SMTP; 7 Jun 2004 21:22:15 -0000
From: Konstantinos Margaritis <markos@debian.gr>
To: 214936-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#214936: openoffice.org-l10n-fr: Characters with accents are NOT displayed in menus
Date: Tue, 8 Jun 2004 00:21:59 +0300
User-Agent: KMail/1.6.2
References: <200406062347.20111.markos@debian.org> <40C4AC0E.7030702@softhome.net>
In-Reply-To: <40C4AC0E.7030702@softhome.net>
MIME-Version: 1.0
Content-Disposition: inline
Content-Type: text/plain;
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-Id: <200406080021.59970.markos@debian.gr>
Delivered-To: 214936-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-3.5 required=4.0 tests=BAYES_30,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25

On Monday 07 June 2004 08:55 pm, Robert Derochette wrote:
> The bug has been fixed in later versions of OpenOffice.org, which
> now display menus correctly.

Ok, will close the bug, thanks for the report.



Reply to: