[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: aptitudeEddy Petrisor wrote:

Sorin B. wrote:

   %F: This version of %s is from an %Buntrusted source%b!
   %F: Această versiune a lui %s este dintr-o %Bsursă necertificată%b!
Pareri?


De acord. Mi se pare foarte natural modul de formulare.

nu la modul de formulare aveam eu neclaritati, ci la "%B"-urile alea (de ce-s plasate acolo)


Fără diacritice. De ce? Poate că layoutul tastaturii nu ii perite să scrie cu diacritice. Deşi, dacă stau bine să mă gândesc, dacă nu poate/ştie să îşi rezolve layoutul atunci îmi e cam greu să cred că omul va ştii că face un lucru periculos.

L-am lasat cu diacritice. Oricum e o chestie destul de neuzuala, iar ala care vrea sa faca o treaba ca asta, probabil ca va sti sa scrie cu diacritice.

Nu ştiu ce ai făcut acolo la tine pe calculator, însă eu am tot kbabel 1.9.1 şi nu am probleme cu salvarea setărilor. Vezi poate este ceva legat de permisiuni.

Dacă nu îi dai de cap la problemă, atunci cred că ar trebui să întrebi pe debian-i18n@l.d.o

i-am dat de cap intr-un mod specific "linuxist" :) Am editat /home/sorin/.kde/share/config/kbabel.defaultproject, si am facut modificarile direct in el. Nu e de la permisiuni, pur si simplu kbabel nu salveaza aceste setari. Oricum s-ar putea sa fie problema tot la mine, dar pe undeva prin alta parte.

Să înţeleg că săptămâna viitoare vom avea toate nivelele din Debian Installer la 100% ? :) În acest caz, cred că ar trebui să dăm curs cererilor de traduceri pentru pachetele pentru care se face NMU. :)

Cred c-ai inteles gresit. Din cate am inteles eu, la dpkg s-ar putea sa mai fie cateva sute bune de siruri de tradus. In plus, ar mai fi si dictionaries-common cu un sir netradus, dar sincer sa fiu nu stiu de pe unde sa-l iau...

--
Sorin
Reply to: