[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: [LCFC] wml://devel/website/index.wmlSi optes per "lloc web", s'hauria d'unificar el text i deixar-ho tot com "el lloc web/el web" i evitar "la web/pàgina web".

Estic al mòbil i no tinc accés a PC ràpid, així q poc més puc aportar, en tot cas he vist algunes coses q em grinyolen, com:

"Ajudant amb" suposo q ve de "Helping with". Els gerundis com a substantius en anglès són molt comuns, i en català intentem evitar-los i posar un substantiu. Però dubto si aquest és el cas... En tot cas, veig q en castellà en diuen "Ayuda con las páginas web de Debian".

"Manejables"... Mmmm. I si fem:
"Degut a la mida de Debian i al fet que tots els desenvolupadors són voluntaris,  s'ha dividit la majoria de tasques en peces més gestionables." És una proposta, eh...

Seguim:
"La major part de la feina necessària per ajudar a mantenir el web no requereix coneixements de programació, de manera que podem aprofitar el talent de gairebé qualsevol entusiasta de la informàtica."

"Les persones que ajuden amb el lloc web en qualsevol aspecte s'haurien de <a href="" href="https://lists.debian.org/debian-www/">https://lists.debian.org/debian-www/">subscriure a la llista de correu <code>debian-www</code></a>. Els coordinadors de traducció <strong>s'hi han de</strong> subscriure.

Totes les discussions sobre el web tenen lloc a la llista."

"<p>A partir d'aquí heu d'escollir segons allò que us interessi:

<ul>
  <li><a href="" de com està organitzat el lloc web</a>

    -- <em>lectura recomanada!</em>"


El dia 25 des. 2017 21:30, "Alytidae" <alytidae@riseup.net> va escriure:
Bon vespre,

Aquí la versió del fitxer amb les incorporacions proposades. Revisant el recull de termes de softcatalà, he usat "lloc web".

Salutacions.


Reply to: