[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: ~/.Xdefaults not working ???



Also sprach Michael D. Schleif (Sun 03 Aug 02003 at 09:00:16PM -0500):
> # ls -al ~/.Xdefaults
> -rw-------    1 mds      mds           730 Jul 23 11:53 /home/mds/.Xdefaults
> 
> # cat ~/.Xdefaults
> *charClass:                33:48,37:48,45-47:48,64:48
> xterm*font:                9x15
> *background:               white
> *foreground:               black
> *scrollKey:                true
> *scrollTtyOutput:          false
> Scrollbar.JumpCursor:      true
> *visualBell:               true
> XTerm*reverseWrap:         true
> XTerm*saveLines:           9999
> XTerm*scrollBar:           true
> XTerm.VT100.titeInhibit:   true
> XTerm.VT100*dynamicColors: on
> mutt.vt100.translations:   #override \n\
>          None<Btn4Down>:   string(<<) \n\
>          None<Btn5Down>:   string(>>) \n
> mutt*font:                 9x15
> mutt*geometry:             150x65+50+50
> mutt*scrollBar:            false
> 
> 
> ~/.Xdefaults is *NOT* used on my woody/kde3 boxen, unless I invoke it
> manually:
> 
>    xrdb -load ~/.Xdefaults
> 
> What am I missing?
> 
> Is there some other, kde-way to do this?
> 
> What do you think?

This is a really annoying problem, and neither debian-user nor
debian-kde have responded with any ideas.

What other mailing list maybe able to assist me with this?

-- 
Best Regards,

mds
mds resource
877.596.8237
-
Dare to fix things before they break . . .
-
Our capacity for understanding is inversely proportional to how much
we think we know.  The more I know, the more I know I don't know . . .
--

Attachment: pgpIO8PjH2uYF.pgp
Description: PGP signature


Reply to: