[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Re: AA support with X4.0.3 in sid...


I have installed the newer versions of QT (-3) and X 4.0.3-2, and lost AA 
fonts.  I also lost true-type fonts, but I've been able to get them back by 
using the xfs-tt server (I wasn't using this before, any idea why I need to 
now?).   But AA eludes me.  I had AA working with previous versions of QT and 
X4.0.2.  Is is possible that the problems you have described below may be the 
cause of my distress (and squinting eyes :-)).




Ok... I know this has been a while since it was last discussed....

yes...AA is broken if your running X4.0.3 and the latest QT packages I built
against 4.0.3.  I just spent the past hour or so working with Branden trying
to figure out what's wrong and we believe we got it.  So X 4.0.3-2 should
make AA work again.

So the new QT packages for sid were a long time coming.  For those of you
using sid and especially sid + AA please test the latest (-3) packages along
with the upcoming X 4.0.3-2 packages.   The new packages have a *ton* of
updates and fixes especially with regards to the build process.  The hopes
are that the pure_virtual problems with the GL package are gone for good. 
The i18n patches are also back for Japanese support and seem to be quite 
happy right now.  My KDE2.2 install can see Japanese text on web sites (tho
the title is still ???'s but it was that way before)...I'm not sure about 
the 2.1 packages but I assume it'll be the same.  And now that the Xft and
Xrender modules are shared objects I don't have to rebuild QT evertime there
is a X update.

Test test test and test...hopefully this'll take care of QT for a while and
it'll migrate into testing in a couple weeks.

Ivan E. Moore II
GPG Fingerprint=F2FC 69FD 0DA0 4FB8 225E 27B6 7645 8141 90BC E0DD

Reply to: