[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Ha az Ön cégénél betöltendő állás van…Tisztelt munkaadó,

miért is fizetne Ön  40.000-150.000 forintot egy  Álláshirdetésért mely csak 14 napig érvényes, ha ugyanezt  a www.hungarojob.com , Magyarország talán legmodernebb Állásportálján ezt most ingyenesen is megteheti.

Ingyenes regisztráció után, saját fiókjában a legmodernebb eszközökkel adminisztrálhatja az álláspályázatokat. Munkáját automatizálhatja, kérdőíveket szerkeszthet.

A  Jobportalon hirdetések megjelenítése teljesen ingyenes. Csak kiemelések, ajánlások, valamint egyéb Bannermegjelenések kerülnek a józan ész határain belül  fizetés ellenébe megjelentetésre.

 

Ezen Email, egy egyszeri információs megkeresés így adatait sem rögzítettük. További Emailt az Ön kérése nélkül nem áll szándékunkban Önnek küldeni. Köszönöm megértését.

 

Zsolt Juhasz
Budapesti ut 14

2040 Budaörs
Hungary
Tel: +36/20-418-8674

 administrator@hungarojob.com
www.hungarojob.com

www.arbeit.hu


Ez az üzenet kizárólag a fent megnevezett címzettnek (személynek vagy cégnek) szól, a bennük foglalt információk bizalmasak és/vagy személyre szólóak. Jogosulatlan személyek nem olvashatják, továbbíthatják, nem dolgozhatják fel, illetve nem érezhetik magukat megszólítva. Amennyiben ezt az üzenetet tévesen kapta meg, kérjük, semmisítse meg annak tartalmát (beleértve az esetleges melléklete(ke)t is)! Az e-mail címet munkatársaink gyűjtötték az interneten. A cím felépítése alapján ítélve, nagy valószínűséggel nem természetes személyhez kötődik. Az ilyen címekre küldött elektronikus hirdetések a 2009. január 1-jével módosított 2001. évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek.

Amennyiben levelünkkel zavartuk, szíves elnézését kérjük ! Ha nem szeretne több levelet kapni tőlünk, az alábbi linkre kattintva leiratkozhat: Leiratkozás


Reply to: