[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

U wilt nieuwe en unieke Gins ontdekken?Title: GinKing
View this email online
Logo
Bezoek webshop

De beste online ginshop nu live!

Ginking brengt u enkel de exclusieve gins aan sterke prijzen. Dit project is uniek in zijn soort, daar alle distilleries gelegen in het Verenigd Koninkrijk zijn bezocht. Wij mikken uitsluitend op A-brands. Vele winkels en sites bieden u de alledaagse producten, maar bij GinKing bieden wij u top kwaliteit aan scherpe prijzen.

Met vriendelijke groeten,
Het GinKing team

image

Bermondsey Tonic Water 50cl

Bermondsey Tonic Water is de eerste kleinschalige Britse tonic, geboren uit een passie voor kwaliteitsvolle sterke dranken, traditionele methodes en smaakvolle frisdrankjes. Handgemaakt volgens een traditioneel Victoriaans recept gebruikt BTW slechts vier ingredi‘nten.

bestellen
image

East London Dry Gin 70cl

East London Liquor Company is een distillerie die verscheidene handgemaakte spirits van hoge kwaliteit importeert, waaronder Gin, Vodka, Rum en Whisky. Deze gin is gedistilleerd met tarwe, met een infusie van lemon, pompelmoes schil, koriander, engelwortel, jeneverbessen, kardemom en cubeb bessen.

bestellen
image

Butler’s Gin 50 Cl

Door de zachte maar verfrissende mengeling van jeneverbessen, citroengras en citrussmaken krijgt Butler's Gin een licht en opwekkend karakter die in geen tijd het favoriete drankje van kenners zal worden en van elke gelegenheid een buitengewoon moment zal maken.

bestellen

www.ginking.be

Copyright © 2015 www.ginking.be, Alle rechten voorbehouden.
Dit is een commerciële mail.
Geen interesse in onze nieuwsbrief? uitschrijven.

Reply to: