[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Waar is het begonnen?Hoi hoi,

We hopen opnieuw dat je door de vorige mail echt goed bezig geweest bent en op de verschillende zoekwoorden gezocht hebt, zowel via google als via youtube. Dan heb je in ieder geval nu de signalen gezien en gelezen en gezien dat je heel wat informatie kan vinden van gerenommeerde economen en financiële experts. Ook zal je dan vanaf vandaag verstomd zijn over het feit waarom hierover zo weinig verschijnt via de reguliere media.

KERNBOODSCHAP vorige mail :

Zien, weten, begrijpen en beseffen dat één van de grootste crisissen uit de geschiedenis voor de deur staat en leren wat je kan doen, zonder de nadelen ervan totaal onwetend te moeten ondergaan.

De reden waarom er heel weinig in de reguliere media over verschijnt, daar komen we misschien later nog wel eens op terug.

Vandaag gaan we naar een eerste feit, een gegeven wat 99.99% van de mensen niet weet. Zelfs mensen uit de financiële sector, economen, politiekers etc.

Je zal in de toekomst nog veel van deze geheimen ontdekken, welke je nu nog niet voor mogelijk houdt, want ons hele monetaire en financiële systeem is ermee doorweven.

Vandaag gaan we het eerste onderwerp aansnijden en daarvoor moeten we terug naar 1913 en ik zal je ook zeggen waarom. Om de situatie van vandaag volledig te begrijpen is het belangrijk daar (1913) te beginnen. Want daar en toen werden de eerste fundamenten van ons huidige monetair systeem gelegd, welke vandaag nog voor een belangrijk deel overeind staan.

Doe uw onderzoek voldoende om het ontstaan van de Federal Reserve Bank van America, afgekort de FED te doorgronden !! Toen en nu nog steeds de belangrijkste centrale bank van de wereld.

Wat zal u ontdekken?

De meeste mensen in de wereld denken dat deze centrale bank namelijk eigendom is van de overheid. Dit is NIET zo. Dit is één van de best bewaarde geheimen van de laatste 100 jaar. Deze bank is in handen van private bankiers. En niet alleen is zij in handen van private bankiers, ook hebben zij het alleenrecht, het monopoly om geld (eigenlijk valuta) te creeeren of te maken. Zij kunnen dit geld creeeren uit het niets. Zowel in de vorm van papier met inkt erop ofwel gewoon in digitale vorm, bites and bytes. Dit zonder enige onderliggende intrinsieke waarde.

Laat dit even bezinken….

Besef dat wie "baas" is over het "geld, baas is over de wereld. En niet de leiders en presidenten zoals de meeste mensen dat denken. Je zal vaststellen dat deze centrale bank eigenlijk in handen is van een paar families. Deze families beheersen eigenlijk de wereld zonder dat 99.99% van de wereldbevolking dit in de gaten heeft of snapt.

Je zal ontdekken dat ze "geld" zomaar uit een hoge hoed kunnen toveren en dat iedereen, en ik bedoel werkelijk iedereen in de wereld, altijd, wanneer ze geld nodig hebben, dat rechtstreeks of onrechtstreeks bij hen verplicht zijn om te lenen. Dus overheden, bedrijven, particulieren enz, moeten indien zij geld nodig hebben, dit lenen via een commerciële bank bij de centrale bank.

Ook moeten wij met zijn allen, inclusief de overheden, deze schulden of leningen ooit weer terug betalen aan hen. Het feit dat zij zomaar geld kunnen maken uit het niets, is dit misschien nog niet echt dramatisch voor sommigen. Omdat men denkt, tja, er moet toch ergens een systeem zijn. Waar en wanneer het wel echt belangrijk wordt voor u en waardoor het u iedere dag zonder dat u het doorheeft u benadeelt is dat er over deze geleende gelden (schulden) rente dient betaald te worden. Zelfs dit lijkt voor de meeste mensen niet meer dan normaal, maar hier zit wel degelijk een addertje onder het gras.

Het geld dat moet dienen om de intresten bovenop de schulden terug te betalen bestaat namelijk gewoonweg niet. Het wordt niet "mee" gemaakt. En als dat gedaan wordt, is dit ook weer opnieuw een schuld….. Maar hierop komen we op een later moment terug. Maar het is deze reden, en deze reden alleen, dat de wereld steeds verder verarmt, iedere dag opnieuw. Vergeet al de rest wat je dagelijks ziet op tv over verarming. Zij praten slechts over symptomen en details.

Belangrijk vandaag is dat je een eerste shift doormaakt. En goed begrijpt wie de wereld in zijn geheel echt bepaalt en stuurt, inclusief uzelf, uw inkomen, uw gezin, uw heden en uw toekomst. Dat je ziet dat op dit vlak de wereld totaal anders is, dan wat je tot nu toe dacht, geloofde of geleerd hebt. Want als je iets wil veranderen, moet je ook weten hoe iets werkt of in elkaar zit, niet?

Op een later moment zal je duidelijk zien en begrijpen, dat in dit eerste "geheim" eigenlijk al de oorzaak schuil gaat, van wat er momenteel op de wereld allemaal aan de hand is en waarom we naar die voorspelde crisis afstevenen
.

Opdracht vandaag :

Google op :
-          De oprichting van de FED
-          De oprichting van de Federal Reserve Bank
-          Ponzi scheme Federal Reserve
-          The owners federal reserve bank
-          Who owns federal reserve bank

Youtube op :

-          The federal reserve system
-          Who controls our money

Als je "uw werk" van vandaag goed hebt gedaan en voldoende tijd hebt genomen, zal uw wereld vanaf vandaag nooit meer dezelfde zijn. U zal dagelijks meer inzichten en doorzichten krijgen vanaf nu. Voordien zou u vele dingen niet begrepen hebben of zien zoals u ze vanaf vandaag zal zien.

Opnieuw zal je kunnen vaststellen dat 99.99% van de mensen ook weer van dit feit niet op de hoogte is. Doe zelf de test en vraag aan 10 mensen of ze weten wie eigenaar is volgens hen van de centrale banken van deze wereld. Je zal merken zelfs na een paar mails nu en het opzoekwerk dat je deed, hoeveel kennis je opgedaan hebt. En vergeet niet, je zal straks meer en meer zien dat deze kennis u veel zal opleveren.

Volgende keer gaan we weer een stapje verder en zal ik je opnieuw één van de best bewaarde geheimen over geld en ons monetair systeem bezorgen. We gaan dan een paar jaren verder in de tijd en daarom is het weer belangrijk dat je de kennis van vandaag opgedaan hebt, anders volg je straks niet meer..

En je weet, moest u ondertussen reeds meer willen weten over de mogelijkheden van fysiek goud of zilver, kan u uiteraard altijd een aanvraag indienen via deze link.

Wil je inschrijven voor een gratis informatieavond bij te wonen? Hier kan je nog inschrijven.

Groeten en tot binnenkort,

Johnny Verkuringen
Marktanalist Europese GoudStandaard
johnny@europesegoudstandaard.be
Sent to: debian-dpkg@lists.debian.org
Europese GoudStandaard, Sint Martinusstraat 22, 2470 Retie, België
Don't want future emails? 
UnsubscribeReply to: