[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#509290: marked as done (Package: installation-reports)

Your message dated Tue, 11 Jan 2011 23:44:10 +0000
with message-id <1294789450.3497.114.camel@eeepc.Belkin>
and subject line 
has caused the Debian Bug report #509290,
regarding Package: installation-reports
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

509290: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=509290
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: installation-reports

Boot method: DVD from ISO image from jigdo server.
Image version: http://debian.lcs.mit.edu/debian/debian-40r5-i386-DVD-1.jigdo
Date: 12/15/08 10:00PM

Machine: Intel P45 Express Chipset
Processor: Intel core2 Quad Q6700 2.66ghz
Memory: Corsair XMS3 2GB PC3-10666
Partitions: default scenario

Output of lspci -nn and lspci -vnn: ?

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot:           [O]
Detect network card:    [E]
Configure network:      [E]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [E]
Install base system:    [ ]
Clock/timezone setup:   [ ]
User/password setup:    [ ]
Install tasks:          [ ]
Install boot loader:    [ ]
Overall install:        [ ]

Comments/Problems: Everything seemed to work until I got to the network
setup. My two network adapters were not detected at all. I could not
continue with the network setup. Then, I went on to partition the disks,
using the default "whole" disk scenario, the partition creation process
would always freeze at 33%. This was the case in numerous installation
attempts. I could not complete the rest of the installation.

--- End Message ---
--- Begin Message ---

Thanks for your report.
Closing as it's an installation report from debian installer version
which isn't supported anymore.
Feel free to test and report any issues against the current debian
installer release (Squeeze RC1) which supports more hardware and also
it's improved.


Melhores cumprimentos/Best regards,

Miguel Figueiredo

--- End Message ---

Reply to: