[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#522928: marked as done (debian-installer: partman/early_command in manual, but not present in the installer)

Your message dated Wed, 8 Apr 2009 07:49:02 +0200
with message-id <200904080749.02729.elendil@planet.nl>
and subject line Re: Bug#522928: debian-installer: partman/early_command in manual, but not present in the installer
has caused the Debian Bug report #522928,
regarding debian-installer: partman/early_command in manual, but not present in the installer
to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what this
message is talking about, this may indicate a serious mail system
misconfiguration somewhere. Please contact owner@bugs.debian.org

522928: http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=522928
Debian Bug Tracking System
Contact owner@bugs.debian.org with problems
--- Begin Message ---
Package: debian-installer
Severity: normal

partman/early_command doesn't work as described in the manual.  The command is never executed (no log entry for even trying), and when I 'grep'ed for partman/early_command on the install media there were no hits.  It looks like it is missing.

-- System Information:
Debian Release: 5.0
  APT prefers stable
  APT policy: (500, 'stable'), (1, 'testing')
Architecture: i386 (i686)

Kernel: Linux 2.6.26-1-686 (SMP w/1 CPU core)
Locale: LANG=en_CA.UTF-8, LC_CTYPE=en_CA.UTF-8 (charmap=UTF-8)
Shell: /bin/sh linked to /bin/bash

--- End Message ---
--- Begin Message ---
On Tuesday 07 April 2009, Frans Pop wrote:
> 2) This is a feature that has been added only very recently. So it will
>    definitely not work for Lenny images, and if the package(s) that
>    contain the change have not yet been uploaded (which is quite
>    possible), then it is correct that it does not (yet) work for daily
>    images either.

I'm going to assume you tried this with a lenny image, therefore closing 
the report.
It should be supported in daily built images, so if it fails with those, 
then feel free to follow up and we can reopen the bug report.


--- End Message ---

Reply to: