[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#242822: marked as done ([alpha] [beta3] [netinst] broken install)



Your message dated Mon, 17 Oct 2005 00:47:11 +0200
with message-id <8764rxkrkg.fsf@debian.org>
and subject line Bug#242822: [alpha] [beta3] [netinst] broken install
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 9 Apr 2004 00:08:24 +0000
>From csmall@enc.com.au Thu Apr 08 17:08:24 2004
Return-path: <csmall@enc.com.au>
Received: from fozzie.enc.com.au [150.101.198.130] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1BBjZI-00022f-00; Thu, 08 Apr 2004 17:08:24 -0700
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
	by fozzie.enc.com.au (Postfix) with ESMTP id 1B3D940F1
	for <submit@bugs.debian.org>; Fri,  9 Apr 2004 10:08:22 +1000 (EST)
Received: from fozzie.enc.com.au ([127.0.0.1])
	by localhost (fozzie [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with LMTP
	id 00636-02 for <submit@bugs.debian.org>;
	Fri, 9 Apr 2004 10:08:19 +1000 (EST)
Received: by fozzie.enc.com.au (Postfix, from userid 1000)
	id 466F641A4; Fri,  9 Apr 2004 10:08:19 +1000 (EST)
Date: Fri, 9 Apr 2004 10:08:19 +1000
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Alpha arch : No aboot-base means aboot doesnt install
Message-ID: <20040409000819.GA1116@enc.com.au>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/1.5.4i
From: csmall@enc.com.au (Craig Small)
X-Virus-Scanned: by amavisd-new-20030616-p7 (Debian) at enc.com.au
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-7.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 
X-CrossAssassin-Scores: 1

Package: installation-reports
 
INSTALL REPORT
 
Debian-installer-version: Beta 3 from Debian devel pages, 100 Meg image
uname -a: Linux fozzie 2.4.18-1-generic #5 Wed Jan 7 20:10:15 EST 2004 alpha GNU/Linux
uname is from old disk and yes i know its old but 2.4.24 borks my
ethernet cards

Date: Fri, 09 Apr 2004 09:59:04 +1000
Method: Booted off CD
 
Machine: Alpha PC164SX
Processor: PCA56
Memory: 256 Meg
Root Device: IDE 30 Meg IBM Sucks Drive
Root Size/partition table:  The default, 8 Gig /, 512M swap rest /home
Output of lspci:
00:05.0 VGA compatible controller: Cirrus Logic GD 5434-8 [Alpine] (rev fc)
00:07.0 Ethernet controller: 3Com Corporation 3c905C-TX/TX-M [Tornado] (rev 74)
00:08.0 ISA bridge: Contaq Microsystems 82c693
00:08.1 IDE interface: Contaq Microsystems 82c693
00:08.2 IDE interface: Contaq Microsystems 82c693
00:08.3 USB Controller: Contaq Microsystems 82c693
 
Base System Installation Checklist:
 
Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [E]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [E]
Reboot:                 [ ]
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it
                                                                                
Comments/Problems:
                                                                                
Partitions actually appear to be BSD disklabels, which is good.  However
they put /home on partition 3 which I thought was a no-no as they're
supposed to be like Solaris hosts where partition 3 is whole disk.
I could be wrong.

CRITIAL ERROR with installation of aboot.  It did not install because
aboot depends on aboot-base and that is not installed.  That means
the d-i failed to work. On Alpha hosts no aboot means no booting so
its really important to have it there.


---------------------------------------
Received: (at 242822-done) by bugs.debian.org; 16 Oct 2005 22:47:42 +0000
>From falk@debian.org Sun Oct 16 15:47:42 2005
Return-path: <falk@debian.org>
Received: from smtp06.web.de [217.72.192.224] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.36 1 (Debian))
	id 1ERHI6-0007uX-00; Sun, 16 Oct 2005 15:47:42 -0700
Received: from [84.59.213.105] (helo=juist)
	by smtp06.web.de with asmtp (TLSv1:DES-CBC3-SHA:168)
	(WEB.DE 4.105 #317)
	id 1ERHHb-00079P-00
	for 242822-done@bugs.debian.org; Mon, 17 Oct 2005 00:47:11 +0200
Received: from falk by juist with local (Exim 4.54)
	id 1ERHHb-0004AG-PK
	for 242822-done@bugs.debian.org; Mon, 17 Oct 2005 00:47:11 +0200
To: 242822-done@bugs.debian.org
Subject: Bug#242822: [alpha] [beta3] [netinst] broken install
From: Falk Hueffner <falk@debian.org>
X-Face: "iUeUu$b*W_"w?tV83Y3*r:`rh&dRv}$YnZ3,LVeCZSYVuf[Gpo*5%_=/\_!gc_,SS}[~xZ
 wY77I-M)xHIx:2f56g%/`SOw"Dx%4Xq0&f\Tj~>|QR|vGlU}TBYhiG(K:2<T^
Date: Mon, 17 Oct 2005 00:47:11 +0200
Message-ID: <8764rxkrkg.fsf@debian.org>
User-Agent: Gnus/5.1006 (Gnus v5.10.6) XEmacs/21.5 (cilantro, linux)
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Sender: falk@debian.org
X-Sender: falk.hueffner@web.de
Delivered-To: 242822-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02

Submitter says it's fixed.

-- 
	Falk



Reply to: