[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#331214: marked as done (Package: installation-reports)



Your message dated Sun, 2 Oct 2005 13:58:18 +0200
with message-id <200510021358.19332.aragorn@tiscali.nl>
and subject line Bug#331214: Package: installation-reports
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 2 Oct 2005 11:18:20 +0000
>From wermut42@gmail.com Sun Oct 02 04:18:20 2005
Return-path: <wermut42@gmail.com>
Received: from qproxy.gmail.com [72.14.204.194] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.36 1 (Debian))
	id 1EM1rI-0002T6-00; Sun, 02 Oct 2005 04:18:20 -0700
Received: by qproxy.gmail.com with SMTP id o38so207963qbe
        for <submit@bugs.debian.org>; Sun, 02 Oct 2005 04:17:46 -0700 (PDT)
DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
        s=beta; d=gmail.com;
        h=received:to:subject:date:from:content-type:mime-version:content-transfer-encoding:message-id:user-agent;
        b=ebzea9SqyYPXIp8Ua0SXKQ18nCQIjI5cFj9+It6MRRy/nMUPifzQPk7EnnB8n+ClgvvE74gwZh+hbfEDm7d6z0XWLG7K1as1a97qR+bUyu4eQpmywUjrh/Oe8amkPSse0p6NbLqcHy0FgJv4CLnZfTSBDG2czitwE87cLNG36jQ=
Received: by 10.64.204.1 with SMTP id b1mr1928939qbg;
        Sun, 02 Oct 2005 04:17:46 -0700 (PDT)
Received: from localhost.localdomain ( [81.73.107.140])
        by mx.gmail.com with ESMTP id e17sm404635qbe.2005.10.02.04.17.45;
        Sun, 02 Oct 2005 04:17:46 -0700 (PDT)
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Package: installation-reports
Date: Sun, 02 Oct 2005 13:17:45 +0200
From: Wermut <wermut42@gmail.com>
Content-Type: text/plain; format=flowed; delsp=yes; charset=iso-8859-15
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <op.sx0mzve75c05nd@localhost.localdomain>
User-Agent: Opera M2/8.50 (Linux, build 1358)
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, hits=-6.8 required=4.0 tests=BAYES_00,FROM_ENDS_IN_NUMS,
	HAS_PACKAGE autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02

Package: installation-reports

Debian-installer-version: 20050929
uname -a: NA
Date: 09/30/2005
Method: Boot CD using daily build; also tried different mode (expert)

Machine: NA
Processor: AMD Athlon TB 1333 Mhz
Memory: 512 MB
Root Device: IDE
Root Size/partition table: /dev/hda1 mounted as root (~40 GB); /dev/hda2  
beeing the windows partition (~30 GB); /dev/hda3 Swap (~500 MB); /dev/hda4  
being another linux installation (~4GB)
Output of lspci and lspci -n: NA

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [E]
Install boot loader:    [ ]
Reboot:                 [ ]

Comments/Problems:

Installation will stop at base install (6%); last line on tty4 is  
something like base install / netcfg or similar; last line on tty3 is  
something like "searching for physical volumes, this may take a while"
Same problem occurs with Ubuntu 5.04 installation.
Insallation of Debian Sarge works.

---------------------------------------
Received: (at 331214-done) by bugs.debian.org; 2 Oct 2005 11:58:15 +0000
>From aragorn@tiscali.nl Sun Oct 02 04:58:14 2005
Return-path: <aragorn@tiscali.nl>
Received: from smtp-out2.tiscali.nl [195.241.79.177] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.36 1 (Debian))
	id 1EM2Tu-0006No-00; Sun, 02 Oct 2005 04:58:14 -0700
Received: from [195.240.184.66] (helo=strider.fjphome.nl)
	by smtp-out2.tiscali.nl with esmtp (Tiscali http://www.tiscali.nl)
	id 1EM2Tt-0004Kb-DA; Sun, 02 Oct 2005 13:58:13 +0200
From: Frans Pop <aragorn@tiscali.nl>
To: Wermut <wermut42@gmail.com>,
 331214-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#331214: Package: installation-reports
Date: Sun, 2 Oct 2005 13:58:18 +0200
User-Agent: KMail/1.7.2
References: <op.sx0mzve75c05nd@localhost.localdomain>
In-Reply-To: <op.sx0mzve75c05nd@localhost.localdomain>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
  charset="iso-8859-15"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline
Message-Id: <200510021358.19332.aragorn@tiscali.nl>
Delivered-To: 331214-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02

On Sunday 02 October 2005 13:17, Wermut wrote:
> Installation will stop at base install (6%); last line on tty4 is
> something like base install / netcfg or similar; last line on tty3 is
> something like "searching for physical volumes, this may take a while"

This is a known issue that should be fixed with new daily CD images.
Therefore closing your report. Thanks for submitting it.

Cheers,
FJP



Reply to: