[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#331324: marked as done (debian-installer: Installation fails at "Installing base system")



Your message dated Sun, 2 Oct 2005 21:23:54 -0400
with message-id <20051003012354.GA7140@kitenet.net>
and subject line Bug#331324: debian-installer: Installation fails at "Installing base system"
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 3 Oct 2005 00:02:12 +0000
>From hellcomes@gmail.com Sun Oct 02 17:02:11 2005
Return-path: <hellcomes@gmail.com>
Received: from qproxy.gmail.com [72.14.204.200] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.36 1 (Debian))
	id 1EMDmV-0001f9-00; Sun, 02 Oct 2005 17:02:11 -0700
Received: by qproxy.gmail.com with SMTP id b14so368188qbc
        for <submit@bugs.debian.org>; Sun, 02 Oct 2005 17:01:39 -0700 (PDT)
DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
        s=beta; d=gmail.com;
        h=received:message-id:date:from:reply-to:to:subject:mime-version:content-type:content-transfer-encoding:content-disposition;
        b=S//iW4TUGDPliaVxuS9rknxhnGWAxKNfe+zoMrfMobxK6Wp9DqJT9Dz6TGC1ZJJ7Yb8t50DnOvedvX1poVqnHZ0BGF1dttlYSQSbvKy8usq00vgMHOs2qJiczFaajgCyRZvPLdhBZ52uU5B3V96/rWnltCbAE6WLnccHLmwsH+g=
Received: by 10.65.156.1 with SMTP id i1mr2238233qbo;
        Sun, 02 Oct 2005 17:01:39 -0700 (PDT)
Received: by 10.65.155.11 with HTTP; Sun, 2 Oct 2005 17:01:39 -0700 (PDT)
Message-ID: <2dd0b0430510021701q1024ce2et@mail.gmail.com>
Date: Mon, 3 Oct 2005 02:01:39 +0200
From: Hell Comes <hellcomes@gmail.com>
Reply-To: Hell Comes <hellcomes@gmail.com>
To: submit@bugs.debian.org
Subject: debian-installer: Installation fails at "Installing base system"
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02

Package: debian-installer
Severity: critical
Justification: breaks the whole system

 When the installation of the testing-20050929 with the netinst cd
achieve the Installing Base System, the progress
bar stops at 1% and nothing happens.

 Viewing the processes running I saw that wget was running, and then
dpkg, but after a few minutes udpkg starts and
that was there about an hour. I tried netinst and businesscard iso,
with the same result. After that I downloaded the 20050926 version and
the installation was right.


-- System Information:
Debian Release: testing
Architecture: powerpc (ppc)
Locale: LANG=3Des_ES@euro, LC_CTYPE=3Des_ES@euro (charmap=3DISO-8859-15)

---------------------------------------
Received: (at 331324-done) by bugs.debian.org; 3 Oct 2005 01:48:18 +0000
>From joey@kitenet.net Sun Oct 02 18:48:18 2005
Return-path: <joey@kitenet.net>
Received: from kitenet.net [64.62.161.42] (postfix)
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.36 1 (Debian))
	id 1EMFRC-0000Zv-00; Sun, 02 Oct 2005 18:48:18 -0700
Received: from dragon.kitenet.net (98-169-dial.xtn.net [66.118.98.169])
	(using TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits))
	(Client CN "Joey Hess", Issuer "Joey Hess" (verified OK))
	by kitenet.net (Postfix) with ESMTP id BE64D17F62
	for <331324-done@bugs.debian.org>; Mon,  3 Oct 2005 01:48:16 +0000 (GMT)
Received: by dragon.kitenet.net (Postfix, from userid 1000)
	id 7527CBF28B; Sun,  2 Oct 2005 21:23:55 -0400 (EDT)
Date: Sun, 2 Oct 2005 21:23:54 -0400
From: Joey Hess <joeyh@debian.org>
To: 331324-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#331324: debian-installer: Installation fails at "Installing base system"
Message-ID: <20051003012354.GA7140@kitenet.net>
References: <2dd0b0430510021701q1024ce2et@mail.gmail.com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: multipart/signed; micalg=pgp-sha1;
	protocol="application/pgp-signature"; boundary="9amGYk9869ThD9tj"
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <2dd0b0430510021701q1024ce2et@mail.gmail.com>
User-Agent: Mutt/1.5.10i
Delivered-To: 331324-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02


--9amGYk9869ThD9tj
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Hell Comes wrote:
>  When the installation of the testing-20050929 with the netinst cd
> achieve the Installing Base System, the progress
> bar stops at 1% and nothing happens.

This is a known problem that will be fixed in tomorrow's images.

--=20
see shy jo

--9amGYk9869ThD9tj
Content-Type: application/pgp-signature; name="signature.asc"
Content-Description: Digital signature
Content-Disposition: inline

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.2 (GNU/Linux)

iD8DBQFDQIgpd8HHehbQuO8RAoWPAJ4lq4rs4V/eQ6s4CJoWmVYK2mwevgCfSQZD
8yj4wVDdNOHrGv9zgGfINOM=
=8ZNb
-----END PGP SIGNATURE-----

--9amGYk9869ThD9tj--



Reply to: