[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#299268: marked as done (Netwinder latest daily success)



Your message dated Tue, 15 Mar 2005 06:37:10 +0000
with message-id <20050315063710.GA1823@deprecation.cyrius.com>
and subject line Bug#299268: followup using pre-rc3 images from sid
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 13 Mar 2005 04:05:38 +0000
>From kyle@fattire.cabal.ca Sat Mar 12 20:05:38 2005
Return-path: <kyle@fattire.cabal.ca>
Received: from fattire.cabal.ca [134.117.69.58] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1DAKME-00055V-00; Sat, 12 Mar 2005 20:05:38 -0800
Received: by fattire.cabal.ca (Postfix, from userid 1000)
	id D9AD417075; Sat, 12 Mar 2005 23:05:36 -0500 (EST)
X-IMAP-Sender: kyle
Date: Sat, 12 Mar 2005 23:05:10 -0500
X-OfflineIMAP-1037374115-52656d6f746546617454697265-494e424f582e4f7574626f78: 1110686719-0362293325085-v4.0.8
From: Kyle McMartin <kyle@debian.org>
To: submit@bugs.debian.org
Subject: Netwinder latest daily success
Message-ID: <20050313040510.GC20997@roadwarrior.mcmartin.ca>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040907i
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 

Package: installation-reports

Possibly a followup to #253789, sorry for the long delay, I had to
fix the board.

Debian-installer-version: Sat, 12 Mar 21:10 EST 2005 
  http://people.debian.org/~kmuto/d-i/images/daily/netwinder/netboot/boot.img
uname -a: Linux barad-dur 2.4.27-netwinder #1 Tue Feb 22 15:24:37 GMT 2005 armv4l GNU/Linux
Date: Sat Mar 12 22:55:51 EST 2005
Method: Network booted from local DHCP server. Serial console.
Machine: Rebel Netwinder
Processor:

kyle@barad-dur:~% cat /proc/cpuinfo
Processor       : StrongARM-110 rev 4 (v4l)
BogoMIPS        : 185.95
Features        : swp half 26bit fastmult

Hardware        : Rebel-NetWinder
Revision        : 58ff
Serial          : 0000000000001e0e

Memory: 64MB
Root Device: 2.2GB IDE
Root Size/partition table:

Disk /dev/hda: 2167 MB, 2167603200 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 263 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

   Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/hda1   *           1          11       88326   83  Linux /boot
/dev/hda2              12          25      112455   83  Linux /
/dev/hda3              26         263     1911735    5  Extended
/dev/hda4               1           1           0    0  Empty
Partition 4 has different physical/logical beginnings (non-Linux?):
     phys=(0, 0, 0) logical=(0, 0, 1)
Partition 4 has different physical/logical endings:
     phys=(0, 0, 0) logical=(267349, 89, 4)
Partition 4 does not end on cylinder boundary.
/dev/hda5              26         128      827316   83  Linux /usr
/dev/hda6             129         160      257008+  83  Linux /var
/dev/hda7             161         175      120456   82  Linux swap
/dev/hda8             176         182       56196   83  Linux /tmp
/dev/hda9             183         263      650601   83  Linux /home

Output of lspci and lspci -n:
kyle@barad-dur:~% lspci
0000:00:00.0 Co-processor: Digital Equipment Corporation StrongARM DC21285 (rev 03)
0000:00:09.0 VGA compatible controller: Intergraphics Systems CyberPro 2000A (rev 01)
0000:00:0a.0 Ethernet controller: Digital Equipment Corporation DECchip 21142/43 (rev 41)
0000:00:0c.0 ISA bridge: Symphony Labs W83C553 (rev 10)
0000:00:0c.1 IDE interface: Symphony Labs SL82c105 (rev 05)
0000:00:0d.0 Ethernet controller: Winbond Electronics Corp W89C940F

kyle@barad-dur:~% lspci -n
0000:00:00.0 0b40: 1011:1065 (rev 03)
0000:00:09.0 0300: 10ea:2010 (rev 01)
0000:00:0a.0 0200: 1011:0019 (rev 41)
0000:00:0c.0 0601: 10ad:0565 (rev 10)
0000:00:0c.1 0101: 10ad:0105 (rev 05)
0000:00:0d.0 0200: 1050:5a5a

Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [O] (see below)
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O] (network failed once, and retried)
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]

Comments/Problems:

Most of this will, I guess, apply to sarge+1...

I guess detect cd was fine, since it detected that I don't have one.

Chose "multiuser system" and it partitioned things well.
	/boot was correctly ext2r0, excellent!

Was necessary to:
	setenv cmdappend console=ttyS0,115200,8n1
	setenv rootdev	 /dev/ram
to get a serial console, and get the initrd going.

Very awesome that the NeTTROM settings are spewed at the end, very
very helpful!

Seemed to "hang" a bit at "Configuring the base system" before
the "Debian Configuration" menus, some feedback would be nice, as these
are very slow machines. Maybe a whirlygig would be appropriate...

Thanks!
	Kyle 

---------------------------------------
Received: (at 299268-done) by bugs.debian.org; 15 Mar 2005 06:37:22 +0000
>From tbm@cyrius.com Mon Mar 14 22:37:22 2005
Return-path: <tbm@cyrius.com>
Received: from sorrow.cyrius.com [65.19.161.204] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1DB5gA-0004bn-00; Mon, 14 Mar 2005 22:37:22 -0800
Received: by sorrow.cyrius.com (Postfix, from userid 10)
	id B9E7064D40; Tue, 15 Mar 2005 06:37:21 +0000 (UTC)
Received: by deprecation.cyrius.com (Postfix, from userid 1000)
	id 663F64EDA4; Tue, 15 Mar 2005 06:37:10 +0000 (GMT)
Date: Tue, 15 Mar 2005 06:37:10 +0000
From: Martin Michlmayr <tbm@cyrius.com>
To: 299268-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#299268: followup using pre-rc3 images from sid
Message-ID: <20050315063710.GA1823@deprecation.cyrius.com>
References: <20050313061408.GE20997@roadwarrior.mcmartin.ca> <20050315060227.GA566@deprecation.cyrius.com> <20050315061140.GC4394@roadwarrior.mcmartin.ca>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
In-Reply-To: <20050315061140.GC4394@roadwarrior.mcmartin.ca>
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040907i
Delivered-To: 299268-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 

* Kyle McMartin <kyle@mcmartin.ca> [2005-03-15 01:11]:
> On Tue, Mar 15, 2005 at 06:02:27AM +0000, Martin Michlmayr wrote:
> > I suggest we close this bug since all issues have been reported in
> > other bugs already.  OK?
> 
> Works for me.

ok
-- 
Martin Michlmayr
http://www.cyrius.com/



Reply to: