[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#294528: marked as done (install report)



Your message dated Thu, 10 Feb 2005 18:44:19 +0100
with message-id <200502101844.20366.aragorn@tiscali.nl>
and subject line Bug#294528: install report
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 10 Feb 2005 07:14:54 +0000
>From tjsa@iki.fi Wed Feb 09 23:14:54 2005
Return-path: <tjsa@iki.fi>
Received: from fep30-0.kolumbus.fi (fep30-app.kolumbus.fi) [193.229.0.32] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1Cz8XO-0001Kg-00; Wed, 09 Feb 2005 23:14:54 -0800
Received: from localhost.localdomain ([80.186.203.201])
          by fep30-app.kolumbus.fi with ESMTP
          id <20050210071451.SSSN3347.fep30-app.kolumbus.fi@localhost.localdomain>
          for <submit@bugs.debian.org>; Thu, 10 Feb 2005 09:14:51 +0200
Received: from timo by localhost.localdomain with local (Exim 4.34)
	id 1Cz8XL-0004da-Q5
	for submit@bugs.debian.org; Thu, 10 Feb 2005 09:14:51 +0200
From: Timo Savinen <tjsa@iki.fi>
To: submit@bugs.debian.org
Subject: install report
Date: Thu, 10 Feb 2005 09:14:51 +0200
User-Agent: KMail/1.7.1
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
  charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline
Message-Id: <200502100914.51572.timo@localhost>
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 

Package: installation-reports

INSTALL REPORT

Debian-installer-version: 2005-02-02, sarge-i386-netinst.iso
uname -a: Linux nakke 2.6.8-2-686 #1 Sat Jan 8 16:50:08 EST 2005 i686 
GNU/Linux
Date: 2005-02-05
Method: CD
Machine: build
Processor: pentium 4, 3.2 GHz
Memory:512 MB
Root Device: SATA, Maxtor 6B200M0
Root Size/partition table: 
/dev/sda2 / ext3 rw,errors=remount-ro 0 0
proc /proc proc rw 0 0
sysfs /sys sysfs rw 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,gid=5,mode=620 0 0
tmpfs /dev/shm tmpfs rw 0 0
/dev/sda1 /boot ext3 rw 0 0
/dev/sda7 /home ext3 rw 0 0
/dev/sda5 /tmp ext2 rw 0 0
/dev/sda3 /var ext3 rw 0 0
usbfs /proc/bus/usb usbfs rw 0 0
/dev /.dev unknown rw,bind 0 0
none /dev tmpfs rw,size=5M,mode=0755 0 0

Output of lspci and lspci -n:
0000:00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 82865G/PE/P DRAM Controller/Host-Hub 
Interface (rev 02)
0000:00:01.0 PCI bridge: Intel Corp. 82865G/PE/P PCI to AGP Controller (rev 
02)
0000:00:1d.0 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI #1 
(rev 02)
0000:00:1d.1 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI #2 
(rev 02)
0000:00:1d.2 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI #3 
(rev 02)
0000:00:1d.3 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI #4 
(rev 02)
0000:00:1d.7 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB2 EHCI 
Controller (rev 02)
0000:00:1e.0 PCI bridge: Intel Corp. 82801 PCI Bridge (rev c2)
0000:00:1f.0 ISA bridge: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Bridge (rev 
02)
0000:00:1f.1 IDE interface: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) Ultra ATA 100 
Storage Controller (rev 02)
0000:00:1f.2 IDE interface: Intel Corp. 82801EB (ICH5) Serial ATA 150 Storage 
Controller (rev 02)
0000:00:1f.3 SMBus: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller (rev 
02)
0000:00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) 
AC'97 Audio Controller (rev 02)
0000:01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation: Unknown device 
0326 (rev a1)
0000:02:07.0 FireWire (IEEE 1394): Lucent Microelectronics FW323 (rev 61)
0000:02:08.0 Ethernet controller: Intel Corp. 82562EZ 10/100 Ethernet 
Controller (rev 01)
timo@nakke:/proc/ide$ lspci -n
0000:00:00.0 0600: 8086:2570 (rev 02)
0000:00:01.0 0604: 8086:2571 (rev 02)
0000:00:1d.0 0c03: 8086:24d2 (rev 02)
0000:00:1d.1 0c03: 8086:24d4 (rev 02)
0000:00:1d.2 0c03: 8086:24d7 (rev 02)
0000:00:1d.3 0c03: 8086:24de (rev 02)
0000:00:1d.7 0c03: 8086:24dd (rev 02)
0000:00:1e.0 0604: 8086:244e (rev c2)
0000:00:1f.0 0601: 8086:24d0 (rev 02)
0000:00:1f.1 0101: 8086:24db (rev 02)
0000:00:1f.2 0101: 8086:24d1 (rev 02)
0000:00:1f.3 0c05: 8086:24d3 (rev 02)
0000:00:1f.5 0401: 8086:24d5 (rev 02)
0000:01:00.0 0300: 10de:0326 (rev a1)
0000:02:07.0 0c00: 11c1:5811 (rev 61)
0000:02:08.0 0200: 8086:1050 (rev 01)


Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O ]
Configure network HW:   [O ]
Config network:         [O ]
Detect CD:              [ O]
Load installer modules: [O ]
Detect hard drives:     [ O]
Partition hard drives:  [ O]
Create file systems:    [ O]
Mount partitions:       [ O]
Install base system:    [ O]
Install boot loader:    [ O]
Reboot:                 [ O]

Comments/Problems:

as usual, X11 fonts, resolution are not set as optimal, to first time user it 
might be a little bit hard to setup these things



---------------------------------------
Received: (at 294528-done) by bugs.debian.org; 10 Feb 2005 17:44:50 +0000
>From aragorn@tiscali.nl Thu Feb 10 09:44:50 2005
Return-path: <aragorn@tiscali.nl>
Received: from smtp-b2c.tiscali.nl (ha-smtp3.tiscali.nl) [195.241.80.19] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1CzIN0-0002SO-00; Thu, 10 Feb 2005 09:44:50 -0800
Received: from strider.fjphome.nl (195-240-184-66-mx.xdsl.tiscali.nl [195.240.184.66])
	by ha-smtp3.tiscali.nl (Postfix) with ESMTP id 2277A490A37;
	Thu, 10 Feb 2005 18:44:12 +0100 (CET)
From: Frans Pop <aragorn@tiscali.nl>
To: Timo Savinen <tjsa@iki.fi>, 294528-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#294528: install report
Date: Thu, 10 Feb 2005 18:44:19 +0100
User-Agent: KMail/1.7.1
References: <200502100914.51572.timo@localhost>
In-Reply-To: <200502100914.51572.timo@localhost>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
  charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline
Message-Id: <200502101844.20366.aragorn@tiscali.nl>
Delivered-To: 294528-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2005_01_02 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2005_01_02
X-Spam-Level: 

On Thursday 10 February 2005 08:14, Timo Savinen wrote:
> Comments/Problems:
>
> as usual, X11 fonts, resolution are not set as optimal, to first time
> user it might be a little bit hard to setup these things

A known weak point, but one not really within the scope of the installer 
itself. As the installation was successful, I'm closing the report.

Thank you for submitting it.

Cheers,
FJP



Reply to: