[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Bug#279278: marked as done (install)



Your message dated Tue, 2 Nov 2004 08:17:40 +0100
with message-id <20041102071736.GE9160@mykerinos.kheops.frmug.org>
and subject line Bug#279278: install
has caused the attached Bug report to be marked as done.

This means that you claim that the problem has been dealt with.
If this is not the case it is now your responsibility to reopen the
Bug report if necessary, and/or fix the problem forthwith.

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

--------------------------------------
Received: (at submit) by bugs.debian.org; 1 Nov 2004 22:04:47 +0000
>From lixin-anyuan@freesurf.ch Mon Nov 01 14:04:47 2004
Return-path: <lixin-anyuan@freesurf.ch>
Received: from mta-fs-be-01.sunrise.ch (mail-fs.sunrise.ch) [194.158.229.16] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1COkIB-0005eQ-00; Mon, 01 Nov 2004 14:04:47 -0800
Received: from [192.168.1.2] (84.226.116.230) by mail-fs.sunrise.ch (7.0.031.3)
        id 416A730901600CEE for submit@bugs.debian.org; Mon, 1 Nov 2004 23:04:25 +0100
Message-ID: <4186B2E6.5010901@freesurf.ch>
Date: Mon, 01 Nov 2004 23:04:22 +0100
From: Laurent Gabriel <lixin-anyuan@freesurf.ch>
User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.8 (X11/20040926)
X-Accept-Language: fr, en
MIME-Version: 1.0
To: submit@bugs.debian.org
Subject: install
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Delivered-To: submit@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-8.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_PACKAGE 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

Package: installation-reports

Debian-installer-version: <29/10/2004 sarge-i386-netinst.iso> 
uname -a: <Linux nova 2.4.27-1-686 #1 Fri Sep 3 06:28:00 UTC 2004 i686 GNU/Linux>
Date: <30/10/2004> 
Method: <Network install Proxied by sunsite>

Machine: <my machine>
Processor:celeron 2600
Memory:512 Mo
Root Device: <IDE?  SCSI?  Name of device?> IDE
Root Size/partition table: <hdc1 36 gb / hdc3 512 mo swap>
Output of lspci and lspci -n:
lspci
0000:00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 82865G/PE/P DRAM Controller/Host-Hub Inter face (rev 02)
0000:00:02.0 Display controller: Intel Corp. 82865G Integrated Graphics Device ( rev 02)
0000:00:1d.0 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI #1 (re v 02)
0000:00:1d.1 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI #2 (re v 02)
0000:00:1d.2 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI #3 (re v 02)
0000:00:1d.3 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI #4 (re v 02)
0000:00:1d.7 USB Controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB2 EHCI Contr oller (rev 02)
0000:00:1e.0 PCI bridge: Intel Corp. 82801 PCI Bridge (rev c2)
0000:00:1f.0 ISA bridge: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Bridge (rev 02)
0000:00:1f.1 IDE interface: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) Ultra ATA 100 St orage Controller (rev 02)
0000:00:1f.3 SMBus: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller (rev 02 )
0000:00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corp. 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC '97 Audio Controller (rev 02)
0000:01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV34 [GeForce FX 5200 ] (rev a1)
0000:01:03.0 FireWire (IEEE 1394): Texas Instruments TSB12LV26 IEEE-1394 Control ler (Link)
0000:01:05.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C /8139C+ (rev 10)


lspci -n
0000:00:00.0 0600: 8086:2570 (rev 02)
0000:00:02.0 0380: 8086:2572 (rev 02)
0000:00:1d.0 0c03: 8086:24d2 (rev 02)
0000:00:1d.1 0c03: 8086:24d4 (rev 02)
0000:00:1d.2 0c03: 8086:24d7 (rev 02)
0000:00:1d.3 0c03: 8086:24de (rev 02)
0000:00:1d.7 0c03: 8086:24dd (rev 02)
0000:00:1e.0 0604: 8086:244e (rev c2)
0000:00:1f.0 0601: 8086:24d0 (rev 02)
0000:00:1f.1 0101: 8086:24db (rev 02)
0000:00:1f.3 0c05: 8086:24d3 (rev 02)
0000:00:1f.5 0401: 8086:24d5 (rev 02)
0000:01:00.0 0300: 10de:0322 (rev a1)
0000:01:03.0 0c00: 104c:8020
0000:01:05.0 0200: 10ec:8139 (rev 10)



Base System Installation Checklist:
[O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it

Initial boot worked:    [O]
Configure network HW:   [O]
Config network:         [O]
Detect CD:              [O]
Load installer modules: [O]
Detect hard drives:     [O]
Partition hard drives:  [ ]
Create file systems:    [O]
Mount partitions:       [O]
Install base system:    [O]
Install boot loader:    [O]
Reboot:                 [O]

Comments/Problems:I have a problem for for the install, I have make 2 install because tasksel is simply is default (bug only 2 choise mail and ....) and I have
a big problem with kernel 2.6 with usb after hotplug. why

<Description of the install, in prose, and any thoughts, comments
      and ideas you had during the initial install.> Wonderful for the french localisation. Thank you. Is perfect install for me (localisation, keyboard, local time,...)

Gabriel Laurent
Switzerland


---------------------------------------
Received: (at 279278-done) by bugs.debian.org; 2 Nov 2004 07:18:19 +0000
>From bubulle@kheops.frmug.org Mon Nov 01 23:18:18 2004
Return-path: <bubulle@kheops.frmug.org>
Received: from lns-th2-5f-81-56-227-253.adsl.proxad.net (kheops.homeunix.org) [81.56.227.253] 
	by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
	id 1COsvq-0000uY-00; Mon, 01 Nov 2004 23:18:18 -0800
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
	by kheops.homeunix.org (Postfix) with ESMTP
	id 95B564F986; Tue,  2 Nov 2004 08:17:46 +0100 (CET)
Received: from kheops.homeunix.org ([127.0.0.1])
	by localhost (kheops [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
	with ESMTP id 15075-07; Tue, 2 Nov 2004 08:17:43 +0100 (CET)
Received: from mykerinos.kheops.frmug.org (mykerinos.kheops.frmug.org [192.168.1.3])
	by kheops.homeunix.org (Postfix) with ESMTP
	id 2780C4F983; Tue,  2 Nov 2004 08:17:43 +0100 (CET)
Received: by mykerinos.kheops.frmug.org (Postfix, from userid 7426)
	id 8D58423279; Tue,  2 Nov 2004 08:17:41 +0100 (CET)
Date: Tue, 2 Nov 2004 08:17:40 +0100
From: Christian Perrier <bubulle@debian.org>
To: Laurent Gabriel <lixin-anyuan@freesurf.ch>,
	279278-done@bugs.debian.org
Subject: Re: Bug#279278: install
Message-ID: <20041102071736.GE9160@mykerinos.kheops.frmug.org>
References: <4186B2E6.5010901@freesurf.ch>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-15
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: 8bit
In-Reply-To: <4186B2E6.5010901@freesurf.ch>
X-message-flag: Outlook is a good virus spreading tool. It can send mail, too.
X-pot_a_miel: honeypot@kheops.frmug.org
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040907i
X-Virus-Scanned: by amavisd-new-20030616-p10 (Debian) at kheops.frmug.org
Delivered-To: 279278-done@bugs.debian.org
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
	(1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-6.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER 
	autolearn=no version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25
X-Spam-Level: 

> Comments/Problems:I have a problem for for the install, I have make 2 
> install because tasksel is simply is default (bug only 2 choise mail and 
> ....) and I have
> a big problem with kernel 2.6 with usb after hotplug. why


As far as I can understand the above (sorry about this, but this is
*very* confusing....), you restarted the install only because you had
two tasks in tasksel. This is probably a consequence of not hitting
any mirror during the install and thus getting onlythe packages...and
the tasks, which are on the install CD you used.

The problem was then certainly in some step before...or because you
had a network problem or mis²onfiguration. Very hard to say.

About problems with 2.6and hotplug, this is very probably outside the
scope of d-i and more a problem with hotplug if there is one.

Hence closing the bug report....if the hotplug problem is a real
problem, please give more details and report the bug against hotplug.

Many thanks for your tests of Debian Installer and your report.




Reply to: