[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Mooi dat je er nog bij bentVoila,

Het feit dat je nog bij ons lezers bent nu, wil zeggen dat je ook echt iets wil opsteken en ook beseft dat er iets aan zit te komen waarvoor je juiste en goede beslissingen moet nemen. Prachtig dat je nog bij onze groep bent.

Vandaag zijn we dus aan onze eerste echte inhoudelijke nieuwsbrief toe, waarvan wij hopen dat deze kan bijdragen tot een strategie die u kan bepalen of kiezen, die u doorheen en voorbij de nieuwe financiële crisis kan leiden, die eigenlijk al begonnen is.

Dit op een manier dat u er zelfs beter van wordt. Maar besef dat het voor 95% van de wereldbevolking het een hele tijd veel slechter zal gaan dan nu het geval is. Dit is natuurlijk niet leuk om te vertellen of te horen maar het is nu eenmaal zo. Op dit moment kan u alleen maar zorgen dat uzelf de juiste beslissingen en acties onderneemt en dat u de mensen waar u om geeft ook kan overtuigen hetzelfde te doen.

We kunnen natuurlijk heel technisch en ingewikkeld zijn over het waarom we ons momenteel wereldwijd in een bepaalde fase bevinden en later zal het ook wel meer technisch worden soms, maar laat ons stap voor stap gaan en u niet teveel "werk" in één keer geven.

Ik zou willen voorstellen vandaag dat je op het internet voldoende rond struint als eerste "zet", en zoekt naar wat er eigenlijk juist gebeurde in de jaren 1929-1930. Dus google op "de crisis van 1929-1930" of "de grote depressie van 1929-1930".

Wanneer je voldoende info opgedaan hebt over die crisis en ook de oorzaken en gevolgen uitgespit hebt, dan sta je al mijlen ver voor op de rest van de bevolking. Want bijna niemand in het huidige klimaat weet hier nog iets over en nog minder beseffen er iets van. U kan uzelf hiermee al een pluim op uw hoed steken.

Leg ook verbanden en vergelijkingen met de toestand van vandaag en je staat weeral een stap hoger op de ladder van financiële intelligentie.

Lees er voldoende artikelen over, want uiteraard zijn er verschillende inzichten en weergaven te vinden. Zoek en lees dus ook voldoende over de oorzaken en de gevolgen ervan.

De bedoeling van deze mail is om het voor uzelf echt laten door te dringen welke impact dergelijke crisis heeft op uzelf, uw omgeving, uw familie en de wereld in het algemeen. Want voor ons is dit allemaal moeilijk om zomaar te vatten. De meesten onder ons waren toen nog niet geboren of waren te jong om echt te weten welke gevolgen dergelijke crisis heeft.

Opdracht vandaag :
Denk goed na, leer eruit en laat het goed bezinken. U gaat de inzichten hieruit nodig hebben voor de volgende mails.

Als u ondertussen reeds meer zou willen weten over de mogelijkheden van fysiek goud of zilver te kopen, kan u uiteraard altijd een aanvraag indienen via deze link.

Groeten en tot binnenkort,

Johnny Verkuringen
Marktanalist Europese GoudStandaard
johnny@europesegoudstandaard.be
Sent to: debian-apache@lists.debian.org
Europese GoudStandaard, Sint Martinusstraat 22, 2470 Retie, België
Don't want future emails? 
UnsubscribeReply to: