[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Dank je welen proficiat

Dank u en proficiat voor je keuze gisteren.

Gisteren stuurden we een mail naar alle lezers om een keuze te maken.
U hebt gekozen om bij onze lezers te blijven en daarvoor wens ik u proficiat te wensen.

Er zijn immers weinig mensen die ook echt iets willen doen en actie willen ondernemen om zichzelf en hun gezin altijd de best mogelijke kwaliteit te bieden en de toekomst op alle mogelijke vlakken zo goed mogelijk te beleven.

De andere massa zeurt wel, klaagt wel en als het echt slecht wordt voor henzelf zijn ze boos op anderen of de maatschappij. Het leven "overkomt" hen en ze "ondergaan" wat komt.

Meer gerelateerd aan onze sector is een goed voorbeeld hiervan, hoe de meeste Grieken en Cyprioten plots verwonderd leken te zijn wanneer ze op een gegeven dag niet meer aan hun geld konden bij de banken. Rijen woedende mensen stonden aan te schuiven, straten lang. Maar het was te laat....voor hen.

Dit is natuurlijk allemaal erg, maar het was niet zo dat je het niet kon zien aankomen. Meer dan een jaar voordien was dit al duidelijk. De mensen die ook echt bezig waren met hun zaken en aandacht hadden voor wat er aan de hand was, hadden hun gelden dan ook reeds verplaatst voor dit gebeuren. Op deze kleine groep was de grote groep dan ook weer kwaad... Maar dit is het leven, het is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.

Het enige wat we kunnen doen is onze missie volgen en trachten zoveel mogelijk mensen tijdig te laten inzien dat ze maatregelen moeten nemen.

Wat nu belangrijk is om weten, is dat u voldoende onderzoek doet en de tijd neemt hiervoor. Want als ik u zeg, dat we kort voor een crisis staan, dewelke een grotere impact zal hebben dan de crisis van 1930, dan besef ik ook wel dat wanneer je niet dagdagelijks met de dingen bezig bent en je kijkt buiten, dat je dit slecht zomaar kan geloven. Of je kan denken dat ik je dit zeg om er zelf beter van te worden, maw om zoveel mogelijk goud te verkopen...

Daarom vraag ik je om zelf zoveel mogelijk onderzoek te doen en jezelf zo slim te maken en jezelf laten in te zien wat er reilt en zeilt. Wat wij zullen doen is hints geven, nieuws bezorgen, inzichten meegeven waar je verder mee aan de slag kan. Maar doe het NU, want waar de Grieken en Cyprioten een jaar voordien stonden, daar staan wij nu.

In het slechtste geval start morgen de nieuwe financiële crisis, als er toevallig een trigger is die daar aanleiding voor geeft. Is het beste geval huppelen we nog maximaal 2 jaar verder. Morgen brengen we ons eerste interessante nieuwsbericht wat u meer inzicht kan geven in het "wat", "waarom" en "hoe"

Wil je ondertussen meer weten over investeren in fysiek goud, wat de mogelijkheden zijn enz, dan kan je een aanvraag indien via deze link.


Johnny Verkuringen
Marktanalist Europese GoudStandaard
johnny@europesegoudstandaard.be


Don't want future emails?
UnsubscribeReply to: