[Date Prev][Date Next] [Thread Prev][Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

Dolgozói juttatásokKedves Hölgyem/Uram!

2019 januárjától szinte minden béren kívüli juttatás jövedelemként fog adózni (kivételt képez ez alól a SZÉP kártya). A változások ellenére a vállalatok több mint 55%-a meg kívánja tartani a dolgozói juttatások nettó összegét, magára vállalva ezzel a megemelkedett adóterheket. 

Juttatási kártyáink segítségével 2019-ben a munkáltatók lefedhetik szinte az összes jelenleg használt béren kívüli juttatást, miközben munkavállalóik élvezhetik az akár korlátlan felhasználás lehetőségét.  A SZÉP kártyától eltérően a mi kártyáinkkal olyan mindennapos költségek fedezhetőek mint például élelmiszer vásárlás, egészségügyi ellátás, ruházat, elektronika, üzemanyagköltség, közműdíj, sőt, akár még készpénzfelvételre is alkalmasak. 

Ez az egyetlen olyan juttatási kártya a magyar piacon, melyet minden hazai POS terminál elfogad, ezzel biztosítva a kártya széles körű felhasználhatóságát. 

Szívesen bemutatom Önnek, milyen további előnyökkel jár kártyáink dolgozói juttatásként történő alkalmazása, és részletes tájékoztatást adok a kártyák felhasználási lehetőségeiről – kérem jelezze ez iránti igényét. 


László Péter
Menedzser


Reply to: